Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Bacău: Un bărbat a încercat să răpească o fetiță chiar din fața școlii (VIDEO)

Bacău: Un bărbat a încercat să răpească o fetiță chiar din fața școlii (VIDEO)

Un articol de: -
Eveniment

UPDATE: Răpitorul fetiței din Bacău a fost prins. Individul a încercat și să violeze o adolescentă. (Detalii AICI)

 

Alertă în Bacău! Poliţia caută un bărbat care a încercat să răpeasca un copil. O fetiță de clasa a treia a fost abordată de un necunoscut chiar în fața școlii. Profesorii şi părinţii au chemat poliţia după ce fetița de 10 ani a povestit că un bărbat i-ar fi dat 50 de lei ca să meargă cu el la Bucureşti. Inspectoratul Școlar a transmis că va cere directorilor de școli să intensifice măsurile de siguranță, informează B1 TV.

Copila în vârstă de 10 ani a fost adusă la şcoală de mama ei, care a lăsat-o în staţia de autobuz. La doar câteva minute după ce femeia a plecat, un bărbat necunoscut a abordat-o pe fetiță.

”Persoana a întrebat-o drumul spre autogară, dar ea nu i-a dat niciun detaliu. Ea chiar a spus că nu are voie să vorbească cu străinii. Apoi i-a spus că îi dă 50 de lei ca să meargă la București. Toată această discuție a fost purtată cu ea ținută de mână”, a susținut Anca Sereș, directorul adjunct al Școlii ”Alexandru Ioan Cuza” din Bacău.

Bacău: Un bărbat a încercat să răpească o fetiță chiar din fața școlii

În cele din urmă, copila a scăpat de strânsoarea agresorului când o altă mamă care îşi ducea copilul la şcoală l-a ameninţat că va suna la poliţie dacă nu îi dă drumul. Speriată, eleva a fugit imediat în clasă şi a povestit totul profesorilor săi. Aceştia au alertat imediat autorităţile.

Deşi se află încă în stare de şoc, copila a reuşit să le dea poliţiştilor mai multe detalii despre agresor şi a declarat că autoturismul acestuia avea numere de Argeş. Autorităţile au deschis o anchetă în acest caz.

Între timp, Inspectoratul Şcolar Bacău a decis să ia măsuri suplimentare de siguranţă şi a cerut tuturor directorilor de şcoli să intensifice orele de educaţie în care să li se explice copiilor pericolele care îi pândesc când ies pe stradă.

Citeşte mai multe despre:   Bacău,   tentativă de răpire,   răpire,   elevă ,   copilă,   școală,   agresor
Loading...