Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment BALENA ALBASTRĂ: Mărturia INCREDIBILĂ a unei românce care a vrut să intre în joc. Mi-a zis să-mi iau sicriu, că o să-mi văd familia moartă dacă nu fac ce-mi zice el

BALENA ALBASTRĂ: Mărturia INCREDIBILĂ a unei românce care a vrut să intre în joc. Mi-a zis să-mi iau sicriu, că o să-mi văd familia moartă dacă nu fac ce-mi zice el

Un articol de: -
Eveniment

O fată de 13 ani din Timişoara a ajuns din curiozitate pe site-ul rusesc al Balenei Albastre. Deși s-a retras repede când i s-a cerut să se scrijelească cu lamă, rușii i-au aflat imediat numărul de telefon și datele personale, începând să o hărțuiască, relatează Digi24.

La 13 ani, Maria a ajuns întâmplător pe siteul jocului care a provocat peste 130 de decese în Rusia.

"Am intrat pe site, un fel de facebook rusesc, unde acolo îți spune să vorbești cu un administrator și te pune să îți scrii pe mână cu lama "F57" și dup-aia intri în joc la ei. Când am văzut că începe cu din astea am ieșit de acolo și în momentul acela m-au sunat."

Așa a început teroarea. Maria a accesat jocul de pe telefon, fără să ofere vreun număr de contact. Chiar și așa, administratorii jocului i-au aflat imediat identitatea și au început să o hărțuiască cu mesaje de amenințare. A fost momentul în care adolescenta a înţeles că jocul nu mai e joc și le-a cerut ajutor părinților.

Mama adolescentei susține că rușii puteau să monitorizeze tot ce se întâmplă în încăperea în care era telefonul și să vadă efectiv. Prin urmare, familia a resetat mobilul și a schimbat cartela, numai că liniştea nu a durat mai mult de câteva ore!

De mai bine de o săptămână, de când părinţii au predat telefonul poliţiei, mesajele au încetat. Dacă Maria pare că a scăpat din ghearele Balenei Albastre, are alți colegi care nu au abandonat jocul. Adolescenta, foarte speriată de întâmplare încă doarme cu lumina aprinsă și face terapie pentru a-și reveni.

 

Citeşte mai multe despre:   Balena Albastra,   F57,   taiat cu lama,   amenintari,   mobil,   politie
Loading...