Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment ”BonChef": Răzvan Cruceanu pregătește căpșuni cu ciocalată albă și popping candy

”BonChef": Răzvan Cruceanu pregătește căpșuni cu ciocalată albă și popping candy

Un articol de: -
Eveniment

Răzvan Avram, moderatorul emisiunii "BonChef" de pe B1 TV, l-a avut ca invitat în emisiunea de marți pe expertul în gastronomie de la Fusion Technique, Răzvan Cruceanu.

Invitatul a pregătit căpșuni cu ciocalată albă și popping candy, folosing tehnici din bucătăria moleculară. Conform acestuia, căpșunile se potrivesc cel mai bine cu ciocolata alb, deoarece aceasta conține unt de cacao, lapte praf și zahăr. Bucătăria moleculară a fost inventată de un fizician și un chimist. Popping candy pe care invitatul l-a folosit este un zahăr impregnat cu dioxid de carbon, și care în efect cu saliva creează un efect supriză.

Preparatul este unul simplu și ușor de făcut dar cu gust, textură și senzație explozivă.

”BonChef": Răzvan Cruceanu pregătește căpșuni cu ciocalată albă și popping candy

Citeşte mai multe despre:   Razvan Avram ,   bonchef
 
 
Loading...