Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment ”BonChef": Răzvan Cruceanu pregătește tzatziki molecular

”BonChef": Răzvan Cruceanu pregătește tzatziki molecular

Un articol de: -
Eveniment

Răzvan Avram, moderatorul emisiunii "BonChef" de pe B1 TV, l-a avut ca invitat în emisiunea de miercuri pe expertul în gastronomie de la Fusion Technique, Răzvan Cruceanu.

Invitatul a pregătit tzatziki molecular, folosind ca ingrediente iaurt și alginat de sodiu. Iaurtul de oaie se combină cu smântână, calciul din iaurt în combinație cu alginatul creează o sferă, iar măsurarea se face cu o lingură specială. Crusta este foarte sensibilă, preparatul fiind efemer, se asezonează cu ulei de măsline și sare neagră, aroma de usturoi se obține dintr-un spray.

Bucătăria moleculară este un experiment gastronomic ajung în restaurante. Ferran Adria fost unul dintre primii bucătari interesați. În bucătăria moleculară precizia este esențială.

”BonChef": Răzvan Cruceanu pregătește tzatziki molecular

Citeşte mai multe despre:   bonchef,   Razvan Avram
 
 
Loading...