Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Brașov: Acțiune a Gărzii Financiare finalizată cu bătăi între polițiști și țigani

Brașov: Acțiune a Gărzii Financiare finalizată cu bătăi între polițiști și țigani

Un articol de: -
Foto: crimetime.ro Eveniment

 Scandal într-o piaţă de haine din Braşov. Mai mulţi comercianţi de etnie romă s-au luat la bătaie cu poliţiştii, nemulţumiţi că oamenii legii le-au confiscat mai multe tone de haine, pentru care nu aveau acte de provenienţă.

Când şi-au dat seama că vor rămâne fără marfa de pe tarabe, vânzătorii au sărit la bătaie, în speranţa că vor reuşi să păstreze produsele. Toată marfa a fost confiscată.

Scandalul a avut loc în cea mai mare piaţă second-hand din Braşov. Mai mulţi reprezentanţi ai Oficiului pentru Protecţia Consumatorului, dar şi ai Gărzii Financiare au venit să confişte marfa care nu avea acte de provenienţă, însă au dat în schimb de furia vânzătorilor.

Comercianţii s-au pornit să arunce cu pantofi, cu sticle de apă şi chiar i-au ameninţat pe oficialii OPC. Unul dintre vânzători care a încercat să-i atace pe jandarmi, a ajuns în cătuşe.

Autorităţile locale sunt la a treia acţiune de acest fel. La finalul lunii iulie, comisarii Gărzii financiare şi ai OPC au dat amenzi de aproape 100.000 de lei. Tot ei au confiscate produse în valoare de 50.000 de lei.

Bătaie între polițiști și țigani, în Brașov
Embed:Citeşte mai multe despre:   bataie,   tigani,   politisti,   piata second hand,   Brasov,   garda financiara,   confiscare
Loading...