Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Buzăul sărbătorește LUNA IUBIRII într-un mod INEDIT: Culoarea ROȘIE a semafoarelor a fost TRANSFORMATĂ în… (FOTO)

Buzăul sărbătorește LUNA IUBIRII într-un mod INEDIT: Culoarea ROȘIE a semafoarelor a fost TRANSFORMATĂ în… (FOTO)

Un articol de: -
Foto: Adevarul Eveniment

Autoritățile din Buzău s-au gândit să marcheze luna februarie, considerată luna iubirii, dar și 8 martie într-un mod inedit.

Astfel, începând de miercuri, culoarea roșie a semafoarelor din municipiul Buzău va lumina sub formă de inimioare.

Pentru a realiza această schimbare, s-a început de marți montarea unui carton sub formă de inimioară între lentila semaforului și carcasă.

”Primăria municipiului Buzău oferă un cadou inedit în luna iubirii, deoarece dragostea are prioritate în această perioadă. De mâine, zeci de inimioare vor clipi la culoarea roșie a semaforului în intersecțiile de pe Bulevardul Unirii și în celelalte intersecții importante din oraș. Şoferii şi trecătorii sunt rugați, dincolo de îndemnul la iubire lansat de municipalitate, să nu treacă cu vederea semnificația de bază a culorii roșii a semaforului”, a declarat viceprimarul Buzăului, Ionuț Apostu, scrie Libertatea.

Acesta a mai afirmat că semafoarele vor rămâne decorate astfel până în data de 8 martie, când este sărbătorită Ziua Femeii.

Foto: Libertatea

Citeşte mai multe despre:   Buzău,   semafor
Loading...