Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Casa Regală a făcut ANUNȚUL. În ce stare este Regele Mihai

Casa Regală a făcut ANUNȚUL. În ce stare este Regele Mihai

Un articol de: -
Eveniment

Casa Regală a făcut un anunț despre starea de sănătate a Regelui Mihai.

Potrivit unui comunicat de presă, Regele Mihai se află sub supravegherea medicilor și urmează tratamentul obișnuit.

Anunțul făcut de Casa Regală are loc cu doar câteva zile înainte de aniversarea Regelui, care va împlini pe 25 octombrie vârsta de 96 de ani.

“Principesa Maria se află în Elveția, pentru a fi alături de Regele Mihai, în preajma zilei de naștere a Majestății Sale. Alteța Sa Regală petrece câteva zile la reședința privată a tatălui ei.

Majestatea Sa continuă să fie sub supravegherea permanentă al medicilor, urmând tratamentul obișnuit al ultimelor luni.

În ziua de miercuri, 25 octombrie, când Majestatea Sa va împlini 96 de ani, Familia Regală găzduiește la București două importante evenimente dedicate Regelui Mihai. Custodele Coroanei va decora, în numele Majestății Sale, un număr de 14 personalități din România și Europa, la Sala Tronului Palatului Regal. Seara, Principesa Moștenitoare Margareta, Principele Radu și Principesa Maria vor lua parte la concertul caritabil organizat de Fundația Principesa Margareta a României la Ateneul Român. Concertul a ajuns la a zecea ediție și este organizat cu scopul de a aduna fonduri pentru susținerea programului anual “Tinere Talente”, potrivit România Regală.

Citeşte mai multe despre:   Casa Regală,   Regelui Mihai,   starea de sănătate,   medicilor,   anunț
Loading...