Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Cât plătesc credincioşii pentru bolidul de lux al episcopului de Huşi: "Ni s-a cerut câte 100 de lei ca să primească pomelnicul. Dacă nu îl plăteam, nu îl citea"

Cât plătesc credincioşii pentru bolidul de lux al episcopului de Huşi: "Ni s-a cerut câte 100 de lei ca să primească pomelnicul. Dacă nu îl plăteam, nu îl citea"

Un articol de: -
Foto: adevarul.ro Eveniment

Preţul plătit de enoriaşii vasluieni pentru bolidul de zeci de mii de euro cu care se etalează episcopul Huşilor, Corneliu Bârlădeanu, este peste puterea de susţinere a credincioşilor, scrie Adevărul.

”, a spus indignată o femeie, arătând către bolidul episcopului, dar şi a altor preoţi veniţi la întrunire.

Un preot le-a spus credincioşilor că a fost mutat la o parohie îndepărtată, la ţară, pentru că datorează Episcopiei 25.000 lei.

"Aceste datorii provin de la cărţile religioase care ne sunt băgate pe gât să le vindem, de la calendarele nevândute, de la Sfintele Vase şi Evanghelia care ne-au fost date de Episcopie, peste cele pe care le aveam deja, şi ni s-au cerut 150 de milioane de lei pe ele.Vreau să vă spun de unde provine datoria mea. Fiecare parohie trebuie să plătească 1.000 de calendare, cu 15 lei calendarul. Vă daţi seama că sunt 150 de milioane până pe 10 ianuarie?", a spus preotul Sorin Chirvase.

Tot în cadrul spovedaniei pe care a făcut-o în fața enoriașilor, în postul Crăciunului, părintele Chirvase le-a mărturisit oamenilor cât a avut de suferit în cursul anilor.

"", a mai spus preotul

Citeşte mai multe despre:   episcop,   bolid de lux,   bani,   preot,   enoriasi,   bani,   episcopul de Husi,   Corneliu Bârlădeanu,   lux
Loading...