Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cătălin Tolontan, după DEZVĂLUIRILE lui Vlad Cosma: ”Doamna K” e DATOARE CU O EXPLICAȚIE. PUBLICĂ! NU SE MAI POATE ASCUNDE în spatele cotei de încredere

Cătălin Tolontan, după DEZVĂLUIRILE lui Vlad Cosma: ”Doamna K” e DATOARE CU O EXPLICAȚIE. PUBLICĂ! NU SE MAI POATE ASCUNDE în spatele cotei de încredere

Un articol de: -
Eveniment

Dosarul lui Sebastian Ghiţă a fost construit cu probe fasificate. Cel puţin asta susţine fostul deputat PSD Vlad Cosma, care afirmă că şeful DNA Ploieşti, Lucian Onea, i-a cerut să modifice anumite documente pentru a-l putea aresta pe Sebastian Ghiţă. Totul a fost făcut cu largul concurs al celebrului procuror Negulescu. Iar de aceste maşinaţiuni făcute la DNA Ploieşti ar fi ştiut şi Laura Codruţa Kovesi, care a închis ochii şi i-a lăsat pe subalternii săi să îşi facă de cap.

În acest acontext, jurnalistul Cătălin Tolontan scrie, pe site-ul personal, că șefa DNA este datoare cu explicații publice. 

”Multă minte aveau procurorul Onea, șeful DNA Ploiești, și procurorul Negulescu, colegul său, atunci când se referea, pe Whats App, la «Doamna K». Codificare, nu glumă!

Înregistrările difuzate în această noapte de Antena 3 sunt clare și dezvăluie un mecanism odios. Deputatul Cozma i-a înregistrat pe procurorii dandana, Onea și Negulescu, când îi cereau să falsifice și să planteze probe! (...) Sigur ca înregistrările trebuie verificate, însă ele par autentice.

Întrebarea fundamentală este: mințeau sau spuneau adevărul când Onea și Negulescu plus un ofițer judiciar îi clamau lui Cozma că Laura Kovesi știa de toate aceste lucruri?

Ei îi povesteau șefei DNA când mergeau la București cum înaintează un caz, ceea ce ar fi normal, și o înșelau și pe ea, sau o informau în legătură cu felul ilegal în care produceau probe?! Ori una, ori alta.

Șefa DNA e datoare să răspundă. Public. Nu se mai poate ascunde în spatele cotei de încredere”, a scris Cătălin Tolontan

Jurnalistul mai scrie că explicațiile șefei DNA sunt cu atât mai necesare cu cât, atunci când nu vor mai avea de ales, procurorii Negulescu și Onea vor spune tot ce știu. 

”Și tocmai ca să nu bage DNA într-o ”daună totală”, altă expresie golănească a procurorului Negulescu, Laura Kovesi e datoare tuturor cetățenilor, și cei care au învestit-o cu simpatie, și celor care au suspiciuni, cu o dublă explicație.

Ce a știut? Și, dacă n-a știut, cum își asumă, ca șef de instituție, astfel de fapte ale subordonaților, care nu mai au caracterul unui erori, ci ale unei infracțiuni!
Avem nevoie de adevăr de la Laura Kovesi.

Pentru că, oricum, Negulescu, Onea și ofițerul Iordache vor fi într-o asemenea înghesuială încât cu mare probabilitate vor spune tot ce știu”, a mai precizat Cătălin Tolontan
 

Citeşte mai multe despre:   Kovesi,   Tolontan
 
 
Loading...