Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment CAZ ULUITOR ÎN ROMÂNIA! Cine este BUGETARUL care S-A ÎNGRĂMĂDIT PRINTRE SĂRMANI, să ia SARMALE oferite de BISERICĂ. Nici măcar N-A STAT LA COADĂ (VIDEO)

CAZ ULUITOR ÎN ROMÂNIA! Cine este BUGETARUL care S-A ÎNGRĂMĂDIT PRINTRE SĂRMANI, să ia SARMALE oferite de BISERICĂ. Nici măcar N-A STAT LA COADĂ (VIDEO)

Un articol de: -
Foto: debraila.ro Eveniment

Primăria din Brăila și Biserica ”Sfântul Nicolae” au oferit, ca în fiecare an, peste 2.000 de porții de sarmale enoriașilor, cu ocazia sărbătoririi patronului spiritual al județului. Printre oamenii sărmani care s-au bucurat de hrană s-a îngrămădit și un bugetar cu salariu de aproximativ 1.900 de lei, notează debraila.ro.

Marian Boșoi, care lucrează ca șofer la Inspectoratul Teritorial de Muncă, s-a strecurat printre săracii Brăilei, dar nu s-a mulțumit cu o farfurie de sarmale, ci a luat chiar patru!

Sursă Video: debraila.ro

Brăila: Un bugetar s-a îngrămădit printre sărmani, să ia sarmale oferite de biserică. Nici măcar n-a stat la coadă

Șoferul de la ITM nu a stat la coadă, în spatele său observându-se zeci de persoane care așteptau să ajungă în fața femeilor care împărțeau mâncarea.

Boșoi a fost șofer la mai multe instituții publice, între care Serviciul de Ambulanță și Inspectoratul în Construcții. 

Citeşte mai multe despre:   bugetar,   șofer,   Brăila,   pomană,   sarmale,   coadă,   săraci,   Marian Boșoi
Loading...