Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Cel mai citit articol în limba română de pe Wikipedia este despre... Mihai Eminescu

Cel mai citit articol în limba română de pe Wikipedia este despre... Mihai Eminescu

Un articol de: -
Foto: bucurestifm.ro Eveniment

Articolul cel mai citit de români pe Wikipedia în 2015 este despre Mihai Eminescu. Acesta a avut peste 400.000 de accesări, iar materialul despre România a avut 317.000, pe locul trei situându-se cel dedicat al alfabetului limbii române, potrivit portalului de informare.

În clasamentul celor mai citite articole de pe Wikipedia se află în contonuare cel despre Ștefan cel mare, Uniunea Europeană, Ion Creangă, Al Doilea Război Mondial, Republica Molodva, Franța și Primul Război Mondial.

Totodată, în top se mai răgăsesc și materialele scrise despre Arsenie Boca (locul 22 – 106.000 accesări), dar și FC Steaua București (locul 53 – aproximativ 75.000 de accesări).

În varianta din Limba engleză, cel mai accesat articol a fost cel despre decesele din 2051, care a fost citit de peste 20.000.000 de ori. Apoi, în clasament urmează materialele despre Facebook, ISIS, lista filmelor lansate la Bollywood în 2015 și Star Wars: Trezirea Forței.

Citeşte mai multe despre:   cel mai citit,   articol,   in limba romana,   de pe Wikipedia,   este,   despre,   mihai eminescu
Loading...