Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Cine conduce RATB: un general de la Doi și-un sfert, un agent de poliție, un bancher și un manager în vânzări

Cine conduce RATB: un general de la Doi și-un sfert, un agent de poliție, un bancher și un manager în vânzări

Un articol de: -
Eveniment

Mihail Adrian Sorin, Ionuț Nicolae Cieocoiu, Iuliu Dan Gogescu, Dumitru Catană, Bogdan Alexandru Trifan și Mihai Petcu formează noul consiliu de administrație interimar al RATB, numit de Consiliul General al municipiului Bucuresti după ce Gabriela Firea a cerut demiterea vechiului Consiliu de Administrație.

HotNews anunță că din CV-urile membrilor din Consiliul de Administrație reiese că Regia Autonomă de Transport București este condusă de un general de brigadă, fost director al Autorității Navale Române și fost ofițer în serviciul secret al Ministerului de Interne, membru în CA la trei firme ale Primăriei Voluntari și sef al Corpului de Control al primarului Gabriela Firea.

Alături de distinsul general mai găsim un avocat - director al unei companii de transport intern și internațional și fost director al unei companii care producea și distribuia vinuri, un agent șef de poliție, un economist -director de-a lungul timpului la mai multe bănci, cu MBA în Managementul Finanțelor - City University of Seattle și fostul director de programare din RATB.

 

Citeşte mai multe despre:   RATB,   Consiliu de Administratieâ,   consiliu de administratie
Loading...