CIRC cu marca Arsenie BOCA: „Nu vreau să fac bani din asta”. Ce zice BECALI

CIRC cu marca Arsenie BOCA: Nu vreau să fac bani din asta. Ce zice BECALI

Deținătorul mărcii ”Arsenie Boca”, revine în prim-plan mediatic şi spune că nu își dorește să facă bani, ci doar să legalizeze „totul”. Replica i-o dă nimeni altul decât vajnicul drept-ortodox Gigi Becali.

Daniel Gheorghe, deținătorul mărcii ”Arsenie Boca” a explicat duminică la Antena 3 resorturile juridice ale mărcii pe care a ajuns să o deţină exclusiv şi, aparent, legal.

„Nu am cumpărat marca, se dă gratuit. Trebuie precizat că notorietatea lui Arsenie Boca a venit în urma unui proces de comercializare. Nu are nicio legătură marca notorie cu marca comercială. Marca industrială are legătură doar cu latura economică a obiectului”, a spus Gheorghe.

Acesta a mai declarat că nu are o problemă de conştiinţă cu ceea ce face:
„Este moral, fiindcă eu nu vreau să fac bani din asta, ci vreau doar să legalizez totul, fiindcă Biserica și mănăstirile se folosesc să facă bani de pe urma unui om care nu este canonizat. Se fură statul român de niște bani”, a mai spus deţinătorul mărcii ”Arsenie Boca”.

Și Gigi Becali a avut o intervenție telefonică în cadrul emisiunii. Acesta a spus că Arsenie Boca este o marcă notorie. „Poate să o vândă, dar el nu are ce vinde pentru că, conform legii, marca notorie bate o marcă înregistrată, iar marca notorie Arsenie Boca aparține Patriarhiei Române. Eu i-am sfătuit să facă un demers să anuleze această marcă înregistrată. Așa ar fi bine”, a spus latifundiarul.

Urmăriți B1TV.ro și pe