Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment "Circulați cu atenție! Avem 6 cimitire, spital niciunul!": De ce iubesc România...azi în Maramureș (FOTO)

"Circulați cu atenție! Avem 6 cimitire, spital niciunul!": De ce iubesc România...azi în Maramureș (FOTO)

Un articol de: -
Eveniment

Exodul medicilor duce și la dispariția spitalelor. Autoritățile din localitatea maramureșeană Coaș îi avertizează pe șoferii care traversează localitatea că circule cu atenție pentru că ]n zon[ nu există niciun spital.

Ironic, autoritățile locale precizează, însă, că în Coaș sunt 6 cimitire.

În acest context, Peter Hurley, irlandezul stabilit de peste 20 de ani în România, devenit celebru în mediul online după ce a adresat o scrisoare deschisă către Dacian Cioloș, a postat pe pagina sa de Facebook imaginea cu panoul de la intrarea în localitatea Coaș, pe DJ 182C, din județul Maramureș.

“Why I love Romania” (De ce iubesc România) este textul care însoțește imaginea.

Irlandezul, mai patriot decât mulți români, îi atrage atenția lui Cioloș că “datorită a 60 de astfel de victime în Clubul Colectiv” a ajuns prim-ministru și nu ar trebui să uite că e “premierul lor şi al famililor lor, alături de toate victimile corupţiei, sărăciei şi nepăsării din ultimii ani.” (Detalii AICI)

Citeşte mai multe despre:   cimitire,   spitale,   coas,   Peter Hurley,   iralendez,   maramures,   soferi
Loading...