Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Conflict între Patriarhie și un cunoscut preot dintre artiști! Gestul care i-a REVOLTAT

Conflict între Patriarhie și un cunoscut preot dintre artiști! Gestul care i-a REVOLTAT

Un articol de: -
Foto: Stiripesurse.ro Eveniment

Cristian Pomohaci, unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică populară din România este în centrul unui scandal, în urma publicării pe pagina lui de Facebook a mai multor fotografii cu regretata artistă Ileana Ciuculete în sicriu. Pozele au fost făcute la slujba de înmormântare. În fotografii s-a putut observa chipul regretatei artiste. Descrierea pe care a scris-o pe Facebook părintele este „O rugăciune , o lacrimă , flori și aplauze ..... Ileana Ciuculete”, potrivit stiripesurse.ro.

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu a declarat într-o emisiune Tv, că această acțiune a părintelui condamnabilă, subliniind că slujba de înmormântare a oricui, fie că a fost o personalitate, ori un om simplu, trebuie să își păstreze sobrietatea.

„Nu e loc de aplauze, nu e loc decât de rugăciune pentru cel plecat”, a spus părintele Vasile Bănescu.

Trebuie reținut de asemenea că acest tip de fotografii șocante nu pot apărea în mod firesc pe rețelele sociale fără acordul familiei,

„Nu este firesc să exhibăm chipul cuiva adormit întru Domnul; trebuie să îl păstrăm în memoria noastră ca pe un om viu”, a completat purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, care recomandă ștergerea acestor imagini.

 

 

Citeşte mai multe despre:   preot,   Patriarhie,   scandal,   Ileana Ciuculete,   deces ileana ciululete,   poze
Loading...