Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Cotroceni: În România nu există un stat paralel. Este o invenție a celor care au probleme cu justiția (VIDEO)

Cotroceni: În România nu există un stat paralel. Este o invenție a celor care au probleme cu justiția (VIDEO)

Un articol de: -
Eveniment

”În România nu există un stat paralel”. Afirmația a fost făcută marți de Mădălina Dobrovolschi, purtătoarea de cuvânt a președintelui Klaus Iohannis, aceasta adăugând că formularea care se tot vehiculează tot mai des în spațiul public nu este decât o invenție a celor care au probleme cu justiția. 

”Președintele României își dorește o justiție independentă și puternică. Beneficiarul unei justiției independente și puternice este societatea și mai mult de atât nu cred că este de adăugat. Dacă ar fi existat o discuție oficială, cu siguranță, aceasta s-ar fi aflat pe agenda publică și v-ar fi fost comunicată. 

În România nu există un stat paralel. Această formulare este o invenție a celor care au probleme cu justiția. Un beneficiar real al unui sistem sănătos nu poate fi decât societatea. Societatea este cea care beneficiază atunci când statul de drept funcționează cum trebuie”, a declarat Dobrovolschi, întrebată de jurnaliști care este opinia șefului statului în contextul noului dosar în care este implicat președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea

De asemenea, întrebată ce părere are Iohannis despre moțiunea de cenzură pe care liberalii au anunțat că vor să o inițieze, reprezentanta Președinției a răspuns: ”Președintele își dorește ca lucrurile să conducă spre un climat de stabilitate. În centrul preocupărilor se află cetățeanul român care trebuie să simtă o evoluție pozitivă. Luptele politice își au locul în altă parte”. 

Cotroceni: În România nu există un stat paralel. Este o invenție a celor care au probleme cu justiția

Citeşte mai multe despre:   România,   stat paralel,   Mădălina Dobrovolschi,   Klaus Iohannis,   Liviu Dragnea
Loading...