Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Cum s-a mobilizat un întreg spital ca să fie ajutată soacra baronului PSD Marian Oprișan (FOTO)

Cum s-a mobilizat un întreg spital ca să fie ajutată soacra baronului PSD Marian Oprișan (FOTO)

Un articol de: -
Foto: PSNews Eveniment

Un jurnalist din Vrancea susține că întreg Spitalul din Focșani s-a mobilizat rapid după ce la urgențe a ajuns viitoarea soacră a baronului PSD de Vrancea, Marian Oprișan.

Într-o postare pe Facebook, jurnalistul Sebastian Oancea scrie că bătrânei i s-a făcut rău în timp ce era în cabinetul unui stomatolog, prieten cu Oprișan. Politicianul a dus-o rapid la Spitalul din Focșani, iar acolo tot personalul s-a grăbit să-i acorde îngrijire.

”De obicei nu postez cancan-uri, dar asta e tare. Cică viitoarea soacră a baronetelui a ajuns la Urgențe la Spitalul din Focșani, după ce ginerică a adus-o la un medic stomatolog, prieten și subordonat politic, pentru implanturi în gură, nu în țâțe, cum are fii-sa. Stomatologul i-a făcut babetei anestezie și, când să-i pună placă cu Romica Puceanu, socroșenia s-a învinețit, a dat ochii peste cap , gata gata de întâlnirea cu Hades. La care Marean a luat-o pe sus și a dus-o direct la mândria de spital județean al lui Mândrilă, unde s-a mobilizat tot personalul să nu moară baba. Păi bine, mă, Mareane, tu ți-ai pus valvă-n cap în America și ți-ai deviat septul la capitală și pe mama soacră o duci să ia cine știe ce nosocomiale de la Vrancea? Sau i-ai dibuit vreo douăjdemilioane de coco prin conturi și vrei să o pupi moaște? Nț nț nț”, a scris Sebastian Oancea, pe Facebook.

Marian Oprișan și iubita sa:

Citeşte mai multe despre:   Marian Oprișan,   soacra lui Oprișan,   Spitalul din Focșani
Loading...