Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Curăţenia de primăvară transformă Sectorul 1 în cea mai verde zonă a Capitalei

Curăţenia de primăvară transformă Sectorul 1 în cea mai verde zonă a Capitalei

Un articol de: -
Eveniment

În ciuda ploilor din ultima perioadă, Sectorul 1 al Capitalei se dovedeşte a fi una dintre cele mai curate şi verzi zone din Bucureşti, datorită acţiunii de curăţenie de primăvară, demarată încă din februarie.

Compania Romprest, prestatorul serviciului de salubritate din Sectorul 1, intervine în această perioadă manual și mecanizat pentru salubrizarea celor 1.085 de străzi din această zonă administrativă.

Printre serviciile asigurate de Romprest se numără măturatul manual şi întreţinerea curăţeniei, măturatul mecanizat cu ajutorul autoperiilor colectoare, spălatul carosabilului și a trotuarelor folosind apă din puţurile proprii de mare adâncime, soluţii ecologice speciale și pompe de înaltă presiune, precum şi răzuitul rigolelor.

Peste 14.000 de coşuri stradale (amplasate pe stâlpi) și aproximativ 2.000 de recipiente de colectare selectivă sunt curăţate de compania de salubrizare în această acţiune.

Curăţenia de primăvară din Sectorul 1 a fost intensificată de la jumătatea lunii martie, când a fost demarată și amenajarea și întreținerea spațiilor verzi din acest sector.

Loading...