Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment "Deci se poate". Un clujean, plecat în Franța, a rămas plăcut surprins când s-a întors acasă. Ce schimbări a remarcat tânărul în scurta vacanță

"Deci se poate". Un clujean, plecat în Franța, a rămas plăcut surprins când s-a întors acasă. Ce schimbări a remarcat tânărul în scurta vacanță

Un articol de: -
foto: republica.ro Eveniment

Valentin Maior, un clujean, care a avut oportunitatea să plece în Franța, să lucreze acolo, s-a întors pentru câteva zile în țară, unde a fost plăcut suprins de schimbările care au avut loc în ultima perioadă.

„În prima zi am fost prins în oraș cu treburi administrative, întrucât venisem să înființăm un ONG. Aveam stabilită o întâlnire la biroul avocatului unde am întâlnit un tânăr foarte amabil, încărcat cu mult calm și cu explicații detaliate. Se vedea oarecum că își dăduse seama de-a lungul carierei că doza de calm e cea care te ajută să soluționezi mai rapid un caz. În mai puțin de jumătate de oră eram deja plecați.”, a spus tânărul, conform republica.ro.

Valentin Maior a fost suprins și de amabilitatea taximetriștilor și de evoluția tehnologică. Acesta a povestit cum un tânăr a apăsat de câteva ori pe ecranul telefonului și mașina s-a deschis, fără să folosească cheile sau vreo telecomandă.

"Ne îndreptăm către mașină și rămân iarăși plăcut surprins. Scoate telefonul, apasă de câteva ori pe ecran și mașina se deschide. Nu tu chei sau telecomandă", a zis clujeanul.

De asemenea, Valentin a povestit o altă întâmplare, care l-a surprins plăcut, legată de un proiect, care va ajuta pe viitor, și anume, comandă în local direct de pe telefon.

“Ajungi în local, te pui la masă, scoți telefonul, scanezi un cod de bară, îți apare meniul și comanzi. Ospătarul primește comanda și în câteva minute te bucuri te consumație. Fără alergat printre mese pentru a lăsa meniuri, fără carnețele de notițe sau comenzi greșite. Simplu și practic.

Stau puțin și mă întreb: oare așa e și în Silicon Valley?”, a mai spus Valentin Maior.

Citeşte mai multe despre:   clujean,   schimbari,   vacanta,   tanar,   Franta,   surprins,   placut,   ecran,   telefon,   local
Loading...