Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Declarațiile directorului şcolii în care a învăţat Anna, eleva care s-a luat la trântă cu sistemul şi a fost învinsă. Aceasta consideră că…

Declarațiile directorului şcolii în care a învăţat Anna, eleva care s-a luat la trântă cu sistemul şi a fost învinsă. Aceasta consideră că…

Un articol de: -
Foto: Facebook/ Anna Andronache Eveniment

Directorul şcolii în care a învăţat Anna, eleva care s-a luat la trântă cu sistemul şi a fost învinsă, a făcut declarații cu privire la decizia acesteia.

Georgeta Gogeanu, directoare unității școlare, a declarat pentru Adevărul că ea i-a sfătuit pe părinţi ca minora să îşi continue studiile în ţară.

„Eu am insistat să rămână să îşi continue studiile la noi, dar e dreptul dumnealor să decidă asupra copilului lor. Am insistat cât am putut ca să rămână. Sunt mulţi copii care au plecat în altă ţară cu părinţii. Probabil că părinţii ei au o altă oportunitate. Ştiu că au mai fost plecaţi“, a afirmat aceasta.

Totodată, Georgeta Gogeanu a precizat că Anna este un copil talentat.

„Anna este un copil dezvoltat, ca mulţi alţi copii de excepţie de la Coresi, doar că ea vrea să înveţe atât cât îşi doreşte şi şi-ar dori, ceea ce nu e rău, să facă şi alte lucruri decât şcoală. Eu sper să îi fie bine acolo unde se duce“, a mai spus Gogeanu.

Vă reamintim că Anna Andronache, eleva din Târgovişte devenită celebră pentru mesajele pe care le publică pe Facebook, și prin care critică sistemul de educație din România, a anunțat că va pleca din țară împreună cu familia ei.

Mai multe detalii – AICI.

 
 
Loading...