Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Deputata PSD Andreea Cosma confirmă schimbul de mesaje cu procurorul Mircea Negulescu: Mai întâi a fost cuceritor, apoi şi-a schimbat comportamentul. Mi-a spus că mă aruncă în puşcărie (VIDEO)

Deputata PSD Andreea Cosma confirmă schimbul de mesaje cu procurorul Mircea Negulescu: Mai întâi a fost cuceritor, apoi şi-a schimbat comportamentul. Mi-a spus că mă aruncă în puşcărie (VIDEO)

Un articol de: -
Eveniment

Dezvăluiri explozive despre procurorul "Portocală". Mircea Negulescu îi trimitea mesaje de dragoste deputatei PSD Andreea Cosma, fiica baronului Mircea Cosma. Jurnaliștii de la luju.ro au publicat mai multe mesaje trimise de fostul procuror DNA pe whatsapp în care Negulescu îi cerea scuze Andreei pentru că i-a arestat tatăl. Procurorul Portocala se scuză și susținea că totul a fost o comandă politică.

Andreea Cosma a confirmat schimbul de mesaje între ea și Mircea Negulescu, informează Știripesurse.ro.

"Confirm aceste declaraţii. Sunt reale. Am avut o relaţie de prietenie cu domnul Negulescu, platonică. Fără sex. L-am cunoscut întâmplător la jumătatea anului 2013. A venit însoţit de un client de-al meu. A început apoi să îmi facă avansuri, a încercat să mă cucerească sentimental. Îmi trimitea flori, prăjituri prin intermediul domnului Cantemir. Apoi, la repetatele mele refuzuri, au încetat avansurile. După 6 luni, pe 1 noiembrie 2013 m-a sunat şi mi-a spus că e procurorul Negulescu şi să mă prezint la camera 33. Dacă nu ajung într-o oră, voi fi arestată.

Nu ştiam de ce mă cheamă. Am ajuns la parchet şi mi-a spus că mi se deschide urmărirea penală. Mi-a spus că e urmărire penală pentru trafic de zbor. Mi-a spus că mă lasă fără casă şi fără meserie şi că îmi va ajunge copilul pe drumuri.

Mi-a spus că tatăl meu să îşi dea demisia, altfel eu rămân fără casă. Presiunea a început cu mine. Eu sunt fata lui Mircea Cosma. Mi-a deschis mie dosarul penal, apoi a lucrat dosarul fratelui meu şi al tatălui meu şi l-a declinat apoi la DNA. El nu era atunci la DNA.

Mai întâi a fost cuceritor, apoi şi-a schimbat comportamentul. Mi-a arătat cât e de puternic şi mi-a spus că mă aruncă în puşcărie. El din şase în şase luni şi-a schimbat atitudinea. Mi-a făcut percheziţie domiciliară cu mascaţii. Apoi la sediul birului notarial mi-a ridicat 26 de mii de documente încălcând legea. Nu a avut voie să ridice decât un singur document. Mi-a luat angajatele la parchet şi le-a ameninţat că dacă nu spun ceva de mine mă aruncă în puşcărie.

Mi-a dat control judiciar şi mi-a spus că e gelos şi că trebuie să merg doar între Bucureşti şi Ploieşti. După ce a plecat dânsul la mare, a început iar să îmi dea mesaje", a declarat Andreea Cosma la emisunea lui Victor Ciutacu.

Probele publicate împotriva lui Negulescu au fost prezentate deja magistraţilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Potrivit luju.ro ele demonstrează că procurorul Negulescu afirmă că a primit misiunea să facă dosare familiei Cosma. De altfel Negulescu a recunoscut în declaraţia de martor la Înalta Curte săptămâna aceasta că a purtat discuții pe Whatsapp cu Andreea Cosma şi că din acest motiv s-ar fi retras din dosar.

Deputata PSD Andreea Cosma confirmă schimbul de mesaje cu procurorul Mircea Negulescu: Mai întâi a fost cuceritor, apoi şi-a schimbat comportamentul. Mi-a spus că mă aruncă în puşcărie

Citeşte mai multe despre:   mesaje
Loading...