Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment ”Derbedei şi infractori, nu vă vrem conducători!”. Noi proteste în București și alte județe ale țării

”Derbedei şi infractori, nu vă vrem conducători!”. Noi proteste în București și alte județe ale țării

Un articol de: -
Foto: Inquam Photos / Liviu Florin Albei Eveniment

Circa 100 de oameni protestează, joi seară, împotriva încercărilor PSD-ALDE de a supune Justiția controlului politic, prin modificarea substanțială a Legilor Justiției. Manifestații sunt și la Sibiu şi la Timişoara, informează news.ro.

În fața Parlamentului, oamenii revoltați suflă în vuvuzele şi scandează "Hoţii". Numărul jandarmilor este considerabil mai mic decât cel de miercuri seară, dar nici protestatarii nu mai sunt în număr la fel de mare. 

La Sibiu, peste două sute de persoane s-au strâns în apropierea zonei centrale, apoi au pornit în marş pe câteva dintre arterele principale ale oraşului, cerând retragerea pachetului Legilor Justiţiei din Parlament şi alegeri anticipate, informează news.ro.

Ei scandează ”Derbedei şi infractori, nu vă vrem conducători”, ”Ruşine, ruşine să vă fie” sau ”Nu staţi la ferestre, haideţi la proteste”. 

La Timişoara, aproximativ o sută de oameni s-au adunat în Piaţa Libertăţii. Ei scandează împotriva Guvernului şi suflă puternic în fluiere şi vuvuzele. 

Citeşte mai multe despre:   proteste
Loading...