Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Despăgibiri incredibile cerute de un ieșean statului român. Bărbatul achitat de Curtea Supremă acuză că a fost arestat pe nedrept (FOTO)

Despăgibiri incredibile cerute de un ieșean statului român. Bărbatul achitat de Curtea Supremă acuză că a fost arestat pe nedrept (FOTO)

Un articol de: -
Eveniment

Un bărbat din Iași îi solicită daune imense statului român pentru o faptă pe care nu ar fi comis-o.

Mai exact, Petrică Manolachi, bărbatul în cauză, a fost achitat de înalta Curte de Casație și Justiție a României într-un dosar de tâlhărie.

Acesta fusese acuzat că a fost complicele unor persoane care au jefuit o bătrână.

El a stat trei ani și jumătate după gratii, iar zilele trecute, instanța supremă l-a achitat.

Ieșeanul de 38 de ani vrea acum să ceară despăgubiri de un milion de euro de la stat, acuzând că a fost nevoit să se căsătorească în perioada în care a stat după gratii, să conceapă un copil în aceleași condiții, dar acuză și faptul că faptul că arestarea nu i-a permis să-și continue studiile.

„Statul trebuie să plătească pentru cei 3 ani şi jumătate de închisoare executaţi pe nedrept, dar şi pentru cei 15 ani de procese”, a spus Robert Amuntencei, avocatul lui Manolachi, potrivit Adevărul.

Citeşte mai multe despre:   bărbat,   român,   statului,   despăgubiri,   gratii
Loading...