DEZVĂLUIRILE BOMBĂ ale lui Elan Schwartzenberg, despre MIHAELA RĂDULESCU: Îi PLĂTEAM sume lunar și… (VIDEO)

DEZVĂLUIRILE BOMBĂ ale lui Elan Schwartzenberg, despre MIHAELA RĂDULESCU: Îi PLĂTEAM sume lunar și... (VIDEO)

După o pauză de șase ani, Elan Schwartzenberg, omul de afaceri cu mandat internațional de arestare, a vorbit în exclusivitate pentru B1 TV, în emisiunea ”Actualitatea Românească” moderată de Sorina Matei.

În interviul luat pe teritoriul statului Israel, Elan Schwartzenberg a răspuns, pentru prima dată după șase ani, acuzațiilor oficiale și neoficiale ce i se aduc.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Elan Schwartzenbergeste acuzat într-un dosar de complicitate la dare de mită. Procurorii DNA îl acuză că, în 2011, l-a ajutat pe Abraham Morgenstern, administratorul unic al unei firme, să-i dea lui Mazăre, atunci primar al Constanței, 175.000 de euro, ca Mazăre să faciliteze câștigarea de către firma respectivă a unei licitații vizavi de construirea campusului social ”Henri Coandă”.

”175 000 de euro am trimis fraților Mazăre în diverse tranșe, care nu aveau nicio legătură cu AviMorgenstern. Eu în 2011 am primit poate peste un milion de euro de la Avi pentru diverse servicii prestate. Fraților Mazăre le-am dat banii în cu totul alte condiții, sume și termeni, pentru finanțarea resortului din Madagascar”, a declarat Elan Schwartzenberg, pentru B1 TV.

Procurorii DNA au luat și transferurile bancare ale omului de afaceri, iar acestea aveau justificare de ”onorarii”.

Întrebat în legătură cu acest aspect, omul de afaceri a răspuns: ”în momentul în care nu-i spui specific băncii la o anumită plată ce să scrie, banca trece așa automat. Banii din respectiva firmă mergeau și către fosta mea soție, actual divorțată. Îi plăteam sume lunar. Aceste sume au același indicativ lângă ele. Bănuiesc că nu presta niște servicii respectiva doamnă”.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
17:39 - Numărul șacalilor a crescut din nou în Delta Dunării: „Au ajuns lângă blocuri, sunetele pe cale le scot noaptea sunt înfiorătoare”
17:38 - Virgil Bălăceanu: Discursul lui Vladimir Putin pe componenta legată de Ucraina demonstrează că el, prin Rusia, este pregătit pentru un război de lungă durată (VIDEO)
17:27 - PNL Sector 1: Pică blocurile pe oameni în Sectorul 1, în timp ce Armand vrea să taie banii de la școli și spitale peste noapte
17:27 - Momente dramatice la tribunal! Gestul făcut de tatăl elevei ucise în Grădina Botanică din Craiova, imediat după ce criminalul fiicei lui a părăsit sala de judecată
17:24 - Ce pedeapsă a primit un bărbat care a reușit să retragă 90.000 de euro de la un bancomat, din cauza unei erori, în Belgia
17:19 - De ce nu este bine să folosim telefonul pe stradă, în timp ce mergem. Îți afectează grav mintea și corpul (VIDEO)
17:15 - Macron nu dă înapoi după declaraţiile despre trimiterea de trupe în Ucraina: „Cuvintele au fost cântărite şi măsurate”
17:01 - Dennis Man, în atenția unui club mare din Europa. Reprezentanții echipei ar urma să meargă la următorul meci al Parmei special pentru român
16:56 - Modalitatea prin care un tânăr alimenta la benzinărie și se făcea nevăzut fără să plătească, în Prahova. Valoarea prejudiciului creat
16:51 - Reacția RA-APPS în scandalul vilei de protocol din Aviatorilor: Lucrările au costat până acum peste 2 milioane de lei / Nu a existat nicio solicitare privind atribuirea imobilului