Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment DEZVĂLUIRILE BOMBĂ ale lui Elan Schwartzenberg, despre MIHAELA RĂDULESCU: Îi PLĂTEAM sume lunar și... (VIDEO)

DEZVĂLUIRILE BOMBĂ ale lui Elan Schwartzenberg, despre MIHAELA RĂDULESCU: Îi PLĂTEAM sume lunar și... (VIDEO)

Un articol de: -
Eveniment

După o pauză de șase ani, Elan Schwartzenberg, omul de afaceri cu mandat internațional de arestare, a vorbit în exclusivitate pentru B1 TV,  în emisiunea ”Actualitatea Românească” moderată de Sorina Matei.

În interviul luat pe teritoriul statului Israel, Elan Schwartzenberg a răspuns, pentru prima dată după șase ani, acuzațiilor oficiale și neoficiale ce i se aduc.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Elan Schwartzenberg este acuzat într-un dosar de complicitate la dare de mită. Procurorii DNA îl acuză că, în 2011, l-a ajutat pe Abraham Morgenstern, administratorul unic al unei firme, să-i dea lui Mazăre, atunci primar al Constanței, 175.000 de euro, ca Mazăre să faciliteze câștigarea de către firma respectivă a unei licitații vizavi de construirea campusului social ”Henri Coandă”.

”175 000 de euro am trimis fraților Mazăre în diverse tranșe, care nu aveau nicio legătură cu Avi Morgenstern. Eu în 2011 am primit poate peste un milion de euro de la Avi pentru diverse servicii prestate. Fraților Mazăre le-am dat banii în cu totul alte condiții, sume și termeni, pentru finanțarea resortului din Madagascar”, a declarat Elan Schwartzenberg, pentru B1 TV. 

Procurorii DNA au luat și transferurile bancare ale omului de afaceri, iar acestea aveau justificare de ”onorarii”.

Întrebat în legătură cu acest aspect, omul de afaceri a răspuns: ”în momentul în care nu-i spui specific băncii la o anumită plată ce să scrie, banca trece așa automat. Banii din respectiva firmă mergeau și către fosta mea soție, actual divorțată. Îi plăteam sume lunar. Aceste sume au același indicativ lângă ele. Bănuiesc că nu presta niște servicii respectiva doamnă”.

Citeşte mai multe despre:   Sorina Matei
 
 
Loading...