Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment "Doi POLITRUCI au luat manualele și AU RUPT poza Regelui Mihai!" (FOTO)

"Doi POLITRUCI au luat manualele și AU RUPT poza Regelui Mihai!" (FOTO)

Un articol de: -
Eveniment

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Sofia Vicoveanca este profund îndurerată de moartea Regelui Mihai, la adresa căruia are numai cuvinte de admirație.

 Artista nu și-a putut stăpâni emoțiile care au cuprins-o și a povestit, pe Facebook, câteva amintiri care au legat-o indirect de Regele Mihai.

“Acestea sunt filele care ne-au fost rupte din manuale, la începutul anului 1948, cu Regele Mihai și cu Regina Elena, despre care vă povesteam cu câteva zile în urmă!

Eram școlăriță, aveam șase ani când au intrat doi politruci în sala de clasă, la Vicov, ne-au luat toate manualele și, la fiecare, au rupt prima pagină cu poza Regelui Mihai! Nu știam ce se întâmplă, nu știam de ce fac asta, am început să plâng, nu din părere de rău pentru soarta țării ci din cauza brutalităţii acelor străini, pentru că rupeau din cărțile cumpărate de mama, cu sudoarea frunții!...
Eram mică, încă nu puteam înțelege...", a scris Sofia Vicoveanca pe Facebook.

"Vremuri neprielnice și conducători răuvoitori au vrut să-l facă pierdut pentru totdeauna! Dar destinul este hărăzit de Sus... Iată, la șaptezeci de ani după ce Regele a fost alungat din țară, el s-a întors acasă pe vecie, înconjurat de dragostea, prețuirea și părerile noastre de rău!!

Majestate, mulțumiri și admirație veșnică!
Majestate, luați cu dumneavoastră, dincolo, și ruga noastră de bine pentru poporul român!", adaugă ea.

 

Loading...