Doliu în lumea FILMULUI! A MURIT ultimul HAIDUC al României (FOTO)
Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Doliu în lumea FILMULUI! A MURIT ultimul HAIDUC al României (FOTO)

Doliu în lumea FILMULUI! A MURIT ultimul HAIDUC al României (FOTO)

Un articol de: -
Foto: Radio Cluj Eveniment

Paul Fister a murit noaptea trecută, la vârsta de 74 de ani. Ultimul haiduc al României a primit la Gala Premiilor Gopo 2016 un Premiu Special, potrivit expresuldebuftea.ro.

El a putut fi urmărit în filmul „Aferim!” în 2015, considerat unul dintre cele mai bune filme românești, iar ultima peliculă pentru care a filmat s-a numit „Basme cu cai”, pe şoseaua Chitilei, în incinta Colloseum Retail Park, o cetate medievală populată în fiecare sfârșit de săptămână de cai, cavaleri, regi, domniţe, bufoni, balauri şi vrăjitori.

Va rămâne în memoria oamenilor pentru modul său spectaculos de a juca. 

Filme cu Paul Fister:
– Domnişoara Christina (2013) – vizitiul
– 15 (2005)
– Galgameth (1996) – Gypsy Soldier
– Coroana de foc (1990)
– Mircea (1989)
– Colierul de turcoaze (1985)
– Pentru patrie (1978)
– Profetul, aurul şi ardelenii (1978)
– Pintea (1976)
– Nu filmam sa ne amuzam (1975)
– Nemuritorii (1974) – Calin
– Un comisar acuză (1974)

Filmografie – cascador:
– The Last Drop (2006)
– Warrior Queen Boudica (2006)
– 7 Seconds / 7 Secunde (2005) Trailer
– Munţii în flăcări (1980)

Filmografie – consilier lupte:
– Coroana de foc (1990) – consilier lupte
– Mircea (1989) – consilier lupte

 

 
 
Loading...