Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Dorin Cocoș divorțează de soția sa cu 26 de ani mai tânără (VIDEO)

Dorin Cocoș divorțează de soția sa cu 26 de ani mai tânără (VIDEO)

Un articol de: -
Foto: romaniatv.net Eveniment

Dorin Cocoş divorţează de soția sa cu aproape 30 de ani mai tânără. Şi asta după ce la finalul anului trecut a primit o citaţie de la tribunal de la Diana Roibu. Aceasta s-a arătat dezamăgită de faptul că omul de afaceri a fost arestat şi că nu ştia cu ce afaceri se ocupă acesta, transmite B1TV.


Problemele pentru Cocoş sunt însă şi mai mari în condiţiile în care acesta trecuse pe numele Dianei, după probleme cu Dosarul Microsoft, cateva milioane de euro, printr-un act de donaţie.

În luna aprilie a anului trecut, Dorin Cocoș a fost trimis de instanţă în arest la domiciliu, dupa ce, în noiembrie 2014 fusese închis pentru luare de mită în "Dosarul Microsoft".

Dorin Cocoș divorțează de soția sa cu 26 de ani mai tânără


 

Cocoş a avut parte însă de o surpriză neplăcută când a ajuns acasă. A aflat că Diana Roibu, cu care se căsătorise în 2013, s-a îndrăgostit de un alt bărbat şi a plecat din ţară. Omul de afaceri a încercat câteva luni să o convingă se se întoarcă la el, fără succes însă.

Situația este și mai complicată dacă ținem cont de faptul că Dorin Cocoş trecuse pe numele Dianei câteva milioane de euro printr-un act de donaţie, pentru a se asigura că banii nu vor fi trecuţi sub sechestru.

Cocoş a înţeles până la urmă că soţia sa, stabilită între timp în Asia, la o matusă, nu se mai întoarce. A încercat să-şi recupereze banii, dar nu a reuşit. iar ca tacâmul să fie complet, la finalul anului trecut s-a trezit cu o citaţie la tribunal, prin care fosta stewardesă a băgat divorţ.

Citeşte mai multe despre:   dorin,   Dorin Cocos,   divorteaza,   soţie,   36 de ani,   mai tanara
Loading...