Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Drama româncei care a scăpat de războiul din Siria, dar moare de foame în România (FOTO)

Drama româncei care a scăpat de războiul din Siria, dar moare de foame în România (FOTO)

Un articol de: -
Eveniment

O româncă care a scăpat de războiul din Siria trăiește o adevărată dramă în România.

Femeia, plecată în străinătate în urmă cu mai mulți ani, acolo unde s-a și căsătorit și a făcut copii, a fost nevoităsă se întoarcă în țara din cauza războiului sirian.

Olimpia a povestit despre problemele pe care le-a întâmpinat în Siria, despre greutățile pe care le-a avut pe drumul spre România, da și despre sărăcia în care trăiește acum.

”Mi-au bombardat casa. Au venit cu tancul în faţa şi mi-au dat bombardamente. Aveam trei copii. Vedeam multe prin faţa casei. Nu mai avem nimic. Totul s-a terminat. Am plecat în alt sat, unde am stat doi ani, iar apoi au venit cei de la ISIS. S-au bătut şapte zile şi am fost nevoiţi să plecăm. Acolo a început cea mai mare frică a noastră. Vedeam numai oameni cu capul tăiat. Ce-au prins, tot au tăiat. Avionaele nu se opreau. Au făcut palmiera zob. Nu mai este nimic. Atunci am zis că plec. Îmi iau copii şi plec. Am mers, fiind maşina de câmp am avut tot la noi. Am stat două zile în şcoală. Cât am dormit am lăsat actele în maşină. A venit avionul şi au bombardat maşina. De ce ne-a fost frică, de-aia n-am scăpat. Am mers trei zile prin frig, am plătit 200 de euro. Ne-au dus într-un grajd cu paie şi nu am ştiut unde suntem.

Am sosit la Ambasada România alături de copii. Din păcate, n-am putut să trec cu soţul.

Nu stau cu ai mei. Ei nu au fost de acord să mă întorc. Am găsit o casă printr-un străin. Trăim din 140 de lei.”, a spus Olimpia, potrivit Wowbiz.

Citeşte mai multe despre:   româncă,   Olimpia,   războiul,   Siria,   țara
Loading...