E clar, vremea a luat-o RAZNA! Prognoza METEO pentru WEEKEND nu aduce deloc veşti bune. Ce se va întâmpla de duminică în România

E clar, vremea a luat-o RAZNA! Prognoza METEO pentru WEEKEND nu aduce deloc veşti bune. Ce se va întâmpla de duminică în România

Meteorologii anunţă că vremea se va menține rece. În Bucureşti, cerul va fi mai mult noros și temporar, mai ales ziua, va ninge și se va depune strat nou de zăpadă. De duminică, vremea va intra într-un proces de încălzire, conform a1.ro.

MIERCURI: Vremea se va menține deosebit de rece. Cerul, mai mult noros ziua, se va degaja treptat noaptea în jumătatea de nord a țării. Vor fi precipitații, mai ales în prima parte a intervalului, predominant sub formă de ninsoare în Banat, Transilvania, cea mai mare parte a Moldovei, local în Crișana și izolat în Maramureș și mixte în Oltenia, Muntenia și Dobrogea, unde pe spații mici se va forma polei. În jumătatea de sud a teritoriului, izolat, cantitățile de apă vor depăși 10…15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în nord-vest și pe arii restrânse în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 grade în Moldova şi 6 grade pe litoral, iar cele minime se vor situa, în general, între -11 și -1 grad, cu cele mai scăzute valori în Maramureș. Izolat, dimineața și noaptea, va fi ceață.

BUCUREŞTI: Vremea se va menține deosebit de rece. Cerul va fi mai mult noros și mai ales după-amiaza și seara temporar vor fi precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare și condiții de polei. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimă va fi de -3…-2 grade.

JOI: Vremea va fi în continuare deosebit de rece, cu precădere în nord și în depresiuni, unde local, îndeosebi noaptea, va fi ger. Cerul va fi mai mult noros și se vor semnala precipitații, mai ales spre seară și în cursul nopții, în jumătatea de sud a țării, unde vor fi mai importante cantitativ, și pe arii restrânse în celelalte regiuni. Vor predomina ninsorile, exceptând zona litoralului, unde precipitațiile vor fi mixte.

Vântul se va intensifica treptat în sud, în sud-est și pe crestele montane și va avea viteze mai mari noaptea, când temporar ninsoarea va fi viscolită. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 grade în estul Transilvaniei și 5 grade în Dealurile Banatului, minimele între -12 grade în nordul Moldovei și 1 grad pe litoral.

BUCUREŞTI: Vremea va fi în continuare deosebit de rece. Cerul va fi noros și mai ales seara și noaptea temporar va ninge, iar vântul se va intensifica treptat. Temperatura maximă va fi în jur de 0 grade, iar cea minimă va fi de -5…-4 grade.

VINERI: Vremea se va menține deosebit de rece la această dată. Cerul va fi mai mult noros și se vor semnala precipitații, în special pe parcursul zilei, pe arii extinse în jumătatea de sud-est a țării, unde vor fi moderate cantitativ, și local în rest. Acestea vor fi mixte în Dobrogea, iar pe arii restrânse și în Banat și Crișana și mai ales ninsori în celelalte zone, astfel că se va depune strat nou de zăpadă.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în regiunile sud-estice, iar în prima parte a intervalului și în cele sud-vestice și la munte, cu viteze mai mari pe creşte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 și 7 grade, iar cele minime între -11 și 0 grade.

BUCUREŞTI: Vremea se va menține deosebit de rece. Cerul va fi mai mult noros și temporar, mai ales ziua, va ninge și se va depune strat nou de zăpadă. Vântul va sufla moderat cu intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 0 grade, iar cea minimă va fi de – 5…-3 grade.

SÂMBĂTA: Vremea va fi mai rece decât în mod caracteristic acestei date. Cerul va avea înnorări și pe arii restrânse se vor semnala precipitații mixte în sud și sud-vest și sub formă de ninsoare la munte. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări la munte și pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 8 grade, iar cele minime între -10 și 0 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. Spre sfârșitul intervalului, în zonele joase vor fi condiții de ceață.

BUCUREŞTI: Vremea va fi mai rece decât în mod caracteristic acestei date. Cerul va mai avea unele înnorări ziua când vor fi condiții pentru precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie, dar va deveni variabil în partea a doua a intervalului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă de -7…-5 grade, mai scăzută la periferie. Spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață.

DE DUMINICĂ PÂNĂ MIERCURI: Vremea va intra într-un proces de încălzire. Probabilitatea de precipitații va fi mai ridicată în a doua jumătate a intervalului.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe