Eugen Teodorovici: În zona de Fisc toată infrastructura IT este învechită. Prezint scuzele mele către toți contribuabilii (VIDEO)

Eugen Teodorovici: În zona de Fisc toată infrastructura IT este învechită. Prezint scuzele mele către toți contribuabilii (VIDEO)

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a prezentat joi scuze public după ce site-ul ANAF nu a funcționat în această săptămână.

Teodorovici a vorbit despre infrastructura IT învechită, precizând că în perioada următoare se va anunța soluția găsită pentru a rezolva această problemă.

„Este o situație pe care o știm cu toții. De ani de zile, din păcate, în zona de Fisc toată infrastructura IT este învechită. Astăzi s-a dat drumul la zona de site. S-a lucrat zi și noapte pentru a se găsi o soluție. Vom avea un contract de mentenanță pentru a asigura și pe viitor, pentru că astăzi nu există un contract de mentenanță și este un alt motiv pentru care lucrurile s-au întâmplat în acest fel. Vom anunța în următoarea perioada și soluția finală pe care Ministerul de Finanțe o va decide în ceea ce înseamnă zona de IT. Fără o reformă clară, lucrurile rămân așa cum sunt. Prezint scuzele mele către toți contribuabilii care în aceste zile au avut nemulțumiri pentru că sistemul nu a funcționat”, a declarat Eugen Teodorovici.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe