Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Femeie din Bacău, amendată de Poliție pentru că a încercat să ajute un cățel

Femeie din Bacău, amendată de Poliție pentru că a încercat să ajute un cățel

Un articol de: -
Foto: Libertatea Eveniment

Situație revoltătoare la Bacău. O femeie a vrut să ajute un cățel și pentru gestul ei nobil a primit de la polițiști o amendă de 200 de lei. Și nici situația patrupedului nu a fost rezolvată, notează stirileprotv.ro.

Femeia a auzit din portbagajul unui taximetru parcat lătratul unui cățel și i-a atras atenţia proprietarului că nu aşa se transportă animalul. Şoferul a negat că are un câine înăuntru, în vreme ce soţia lui a sărit la bătaie.

În final, poliția i-a amendat pe şofer şi pe soţia lui cu 700 de lei pentru tulburarea liniştii publice, dar și pe femeie au amendat-o cu 200 de lei pentru același motiv. Poliţiştii nu aveau dreptul legal de a-l obliga pe proprietar să deschidă portbagajul autoturismului, aşa că după ce şi-a primit amenda, şoferul a plecat cu animalul în continuare schelălăind în portbagaj!

“Au venit proprietarii maşinii şi i-am rugat să deschidă portbagajul să vedem dacă câinele este ok, moment în care m-am trezit luată la bătaie fără niciun drept la replică. Nu am apucat să zic nimic şi am fost luată la bătaie noroc cu un trecător care m-a salvat din mâinile soţiei”, a povestit femeia.

Un martor a intervenit când aceasta a fost luată de par şi târâtă pe jos.

Proprietara ”a spus că nu are niciun câine în portbagaj, deoarece pe bancheta din spate mai era un căţel care stătea foarte liniştit şi nu latra şi se auzea schelălăind câinele din portbagaj. Nu a vrut să deschidă portbagajul şi atunci a agresat-o”, a povestit martorul.

“Persoană reclamată care a transportat acel câine în condiţii improprii va primi o sancţiune de 300-400 de lei cu obligaţia că nu mai are voie să deţină niciun animal niciodată”, a declarat Cătălin Paraschiv, de la Poliţia animalelor, citat de stirileprotv.ro.
 

Citeşte mai multe despre:   Bacău,   amendă,   femeie bătută,   cățel,   câine,   femeie agresată,   salvare,   Protecția Animalelor
Loading...