Gabriela Firea: Primăria Bucureşti va achiziţiona 400 de autobuze (VIDEO)
Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Gabriela Firea: Primăria Bucureşti va achiziţiona 400 de autobuze (VIDEO)

Gabriela Firea: Primăria Bucureşti va achiziţiona 400 de autobuze (VIDEO)

Un articol de: -
Eveniment

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat într-o conferinţă de presă că procedura de evaluare a ofertelor pentru licitația privind achiziționarea a 400 de autobuze Euro 6 de către Primăria Capitalei s-a încheiat. Astfel, municipalitatea va cumpăra autobuze în valoare de 100 milioane euro, respectiv 250.000 euro + TVA per unitate.

Gabriela Firea a prezentat achiziţia drept o măsură de decongestionare a traficului din Bucureşti şi şi-a exprimat speranţa ca în viitor tot mai multe persoane să aleagă să utilizeze serviciile RATB.

”Într-un timp scurt sperăm ca toți călătorii să poată să beneficieze de un transport în comun de mare calitate, la nivel european. Este un prim pas major pentru decongestinoarea traficului, pentru că odată cu înnoinrea parcului auto al RATB bucureștenii vor alege aceste mijloace de transport”, a afirmat Gabriela Firea.

În cadrul procedurii de licitație au fost depuse 4 oferte, iar după evaluarea ofertelor în raport cu criteriile anunțate câştigătoare a fost anunţată oferta depusă de asocierea OTOKAR EUROPE SAS – OTOKAR OTOMOTIV VE SAVUNMA SANAYI SA.

Citeşte mai multe despre:   Gabriela Firea,   autobuze
 
 
Loading...