Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment GAFĂ MONUMENTALĂ! Carmen Dan a învățat GRAMATICA de la "GENUNCHE" Pop (VIDEO)

GAFĂ MONUMENTALĂ! Carmen Dan a învățat GRAMATICA de la "GENUNCHE" Pop (VIDEO)

Un articol de: -
Eveniment

Limba română continuă să fie ținută sub stare de asediu de către membrii Guvernului României. Și nici nu ar fi de mirare având în vedere că la conducerea Educației Naționale avem un ministru care s-a remarcat în cele aproape 6 luni de mandat doar prin greșeli de exprimare.

Ultimul membru al cabinetului Tudose care s-a remarcat prin atacarea limbii române este ministrul de Interne, Carmen Dan. Fosta secretară de la o școală din Teleorman ne-a spus tuturor cum orice om are un nume și un... pronume.

"Vreţi să vă dau eu, acum, nume şi pronume şi toate cele?", a răspuns Carmen Dan, întrebată de șoferul unui vehicul al ministerului pe care îl conduce care a pus viața tuturor în pericol prin felul cum se comporta în traficul de pe un bulevard extrem de circulat din București.

Carmen Dan a învățat gramatica de la "genunche" Pop

Prin urmare ce mai putem aștepta de viitoarele generații și ce să le mai cerem elevilor când de la vârful țării aceștia primesc doar lecții despre folosirea incorectă a limbii țării pe care o conduc. Oare ce vor face aceștia când la lucrările de finalizare a studiilor vor fi nevoiți să treacă pe lucrare numele și prenumele și nicidecum pronumele precum le-a spus Carmen Dan.

 

 

Citeşte mai multe despre:   pronume,   Carmen Dan,   Pop,   limba română,   ministru
Loading...