Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment „Gaura neagră trece peste ascendentul României.” Astrologii fac preziceri extrem de SUMBRE pentru 2018

„Gaura neagră trece peste ascendentul României.” Astrologii fac preziceri extrem de SUMBRE pentru 2018

Un articol de: -
Eveniment

Astrologii vin să pună gaz pe foc. Și așa situația actuală a țarii și a lumii este precară, bântuită de crize, scumpiri, micșorări ale salariilor, boli, războaie etc.

Astrologul Daniela Simulescu a declarat la REALITATEA TV că anul ce vine nu pare să fie de bun augur pentru ţara noastră. „Gaura neagră trece peste ascendentul României. Ne întoarcem ca personalitate, ca atitudine, chiar şi românii plecaţi se uită cum suntem percepuţi. Ne ducem spre trecut, spre atitudini greşite", a declarat Daniela Simulescu, potrivit Realitatea.

Simulescu a mai afirmat că anul în care se va sărbători şi Centenarul Marii Uniri nu este deloc ceea ce ar fi trebuit să fie. "Ne ducem foarte mult în trecut, s-ar putea să fie sărbătorit ca în anii 80", a spus Daniela Simulescu, care a precizat că anul 2019 pare să fie unul mai bun. "Sunt nişte tranzite importante în casa României, pe partea de justiţie", a spus astrologul.

Citeşte mai multe despre:   astrologie,   REALITATEA TV,   Daniela Simulescu,   romania,   previziuni sumbre
Loading...