Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Ghiță, ironii la adresa procurorilor DNA: Ca să avem ce să raportăm la bilanțuri când ne dăm mari, punem sechestre și facem ca-n povestirile lui Caragiale - două la primărie, două la prefectură... (VIDEO)

Ghiță, ironii la adresa procurorilor DNA: Ca să avem ce să raportăm la bilanțuri când ne dăm mari, punem sechestre și facem ca-n povestirile lui Caragiale - două la primărie, două la prefectură... (VIDEO)

Un articol de: -
Eveniment

UPDATE: Procurorii au pus sechestru pe averea lui Sebastian Ghiță până la concurența sumei de 220.000 de euro, atât cât a fost fixat prejudiciul în acest dosar.

”Vrei, nu vrei, bea Grigore aghiasmă!”, a spus deputatul PRU, la ieşirea de la DNA Ploieşti.
 

Sebastian Ghiță s-a prezentat miercuri dimineață la DNA Ploiești pentru a fi audiat în dosarul Ponta-Blair, informează B1 TV.

La venirea la DNA, acesta a susținut că nu exclude posibilitatea ca procurorii să-i pună sechestru pe avere pentru a avea ce să raporteze la bilanțuri.

”Am fost chemat pentru niște proceduri în dosarul Ponta-Blair. Am citit din presă că ar fi vorba despre niște proceduri. Aștept să văd”, a spus deputatul PRU.

Întrebat dacă există posibilitatea să-i fie pus sechestru pe avere, acesta a răspuns: ”există. Într-un astfel de dosar, una-două. Ca să avem ce să raportăm la bilanțuri când ne dăm mari, punem sechestre și facem ca-n povestirile lui Caragiale: două la primărie, două la prefectură, două la școala de fete și tot așa. Adică i-au pus sechestru 200.000 lui Ponta, îmi mai pun 200.000 mie, îi mai pun 200.000 doamnei Birchall... Bine că nu-i domnul Blair în România, că i-ar pune și lui sechestru”. 

Ghiță, ironii la adresa procurorilor DNA: Ca să avem ce să raportăm la bilanțuri când ne dăm mari, punem sechestre

Tot miercuri, în același dosar a fost audiată și deputata PSD Ana Birchall, în calitate de martor. (Detalii AICI)

În acest caz, Victor Ponta este acuzat de complicitate la spălare de bani și folosirea influenței. Potrivit anchetatorilor, în 2012, în perioada în care era președinte al PSD, Ponta ar fi luat prin interpuși de la Sebastian Ghiță 220.000 de euro, bani pe care i-a folosit pentru a-l aduce în România pe Tony Blair. În schimb, Ghiță ar fi fost pus pe un loc eligibil pe listele pentru parlamentare.

Citeşte mai multe despre:   Sebastian Ghita,   DNA,   audiere,   dosarul ponta blair,   sechestru,   procurori,   bilant dna,   DNA
Loading...