Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Gigi Becali: Valentine's Day e sărbătoare satanică. Latifundiarul explică de ce este împotriva SMS-urilor (VIDEO)

Gigi Becali: Valentine's Day e sărbătoare satanică. Latifundiarul explică de ce este împotriva SMS-urilor (VIDEO)

Un articol de: -
Eveniment

Unul dintre cei mai mari duhovnici ai Ortodoxiei a făcut profeții îngrijorătoare. Părintele Ilarion Argatu nu s-a temut să vorbească despre vremurile grele ce vor urma. Oamenii îşi vor vinde sufletul pentru hrană şi îmbrăcăminte. Lumea se va înrăi, vor disparea dragostea şi mila dintre oameni, ne avertiza duhovnicul.

Într-o intervenție telefonică în cadrul Știrilor B1 TV, Gigi Becali a vorbit despre aceste profeții, precizând că fiecare trebuie să aibă grijă de propria mântuire și i-a criticat pe cei care se bucură de evoluția tehnologiei și pe cei care sărbătoresc Valentine's Day.

„E vorba de sfârșit care este aproape. (...) Fiecare trebuie să aibă grijă de mântuirea lui. Eu le-am spus la copiii mei: mie mi-e frică de iad și atunci eu nu vă pot lăsa să faceți ce vreți, eu vă dau educație întru Hristos, asta e obligația mea. (...) Când Dumnezeu nu mai are ce mântui nu mai ține lumea, o pierde, adică vine sfârșitul. Încă mai sunt oameni care se mântuie, mai ales la noi, în România și atunci sfârșitul, probabil va fi mai departe. 

Toată știința și toată tehnica, internetul, Facebook-ul, avansează lumea în știință așa de tare și totul se face în mare parte virtual și atunci oamenii se leagă cu sufletul de lucrurile astea virtuale. Toată lumea mesaje, mesaje. Eu spun, vorbește, măi, să îți aud vocea. Dumnezeu a lăsat scrisul sau a lăsat cuvântul? (...) Ce Valentine's Day e sărbătoarea curviei și e sărbătoare satanică și le preluăm și noi”, a spus Gigi Becali

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Citeşte mai multe despre:   Gigi Becali,   Valentine's Day,   mesaje
Loading...