Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Godină, despre o femeie-jandarm care i-a spus că ”are faţă de prost“: ”Sunt curios ce faţă va avea ea după ce îi voi face o reclamaţie la unitate“ (FOTO)

Godină, despre o femeie-jandarm care i-a spus că ”are faţă de prost“: ”Sunt curios ce faţă va avea ea după ce îi voi face o reclamaţie la unitate“ (FOTO)

Un articol de: -
Eveniment

Acesta s-a referit mai ales la o femeie-jandarm care a folosit un limbaj necivilizat în discuția cu Godină: ”Până şi domnişoara jandarm s-a arătat deranjată că nu sunt de acord cu pumnii împărţiţi la întâmplare şi a ţinut să îi arate unei prietene de-ale ei că am faţă de prost chiar şi desenat. Sunt curios ce faţă va avea ea după ce îi voi face o reclamaţie la unitate pentru limbajul pe care îl foloseşte în public, în timp ce postează poze în uniforma militară de care pare tare mândră“. 

Marian Godină a anunțat cu această ocazie că va reclama fiecare jandarm care îi va mai trimite amenințări sau comentarii nepotrivite. 

Citeşte mai multe despre:   Marian Godină,   jandarmi,   jandarm,   proteste,   reclamație
Loading...