Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Grindeanu este mândru de discursurile Olguței Vasilescu: Eu îi apreciez efortul de a vorbi engleza şi franceza în două zile, una după alta!

Grindeanu este mândru de discursurile Olguței Vasilescu: Eu îi apreciez efortul de a vorbi engleza şi franceza în două zile, una după alta!

Un articol de: -
Foto: Jurnalul National Eveniment

Premierul Sorin Grindeanu nu pare deloc deranjat că Lia Olguța Vasilescu, Ministrul Muncii, s-a făcut de râs susținând discursuri în ceea ce ar fi trebuit să fie limba engleză și franceză. Ba chiar a lăudat-o pe aceasta, pentru că a depus efortul de a vorbi în două zile, una după alta, în două limbi pe care nu le cunoaște. 

Potrivit news.ro, întrebat ce părere are despre discursurile susținute de Vasilescu la ONU, Grindeanu a răspuns: ”Credeţi că merită să intrăm în subiectul ăsta? L-am auzit si pe Emil Boc vorbind în engleză. Nu se dau examene de limbi străine când ocupi o funcţie de ministru, ci trebuie să ştii domeniul pe care îl gestionezi. Eu apreciez efotul Olguţei Vasilescu de a vorbi engleza şi franceza în două zile, una dupa alta. În locul ei, aş fi vorbit în limba română pentru a fi înteles mai bine”.

Cele două performanțe ale Ministrului Muncii pot fi admirate AICI și AICI.
 

Citeşte mai multe despre:   grindeanu,   ministrul muncii,   Lia Olguţa Vasilescu,   onu,   discurs,   discursuri,   franceza,   engleza,   limbi straine,   ministru
Loading...