Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment HALUCINANT! BĂTRÂNI, jefuiţi de comercianţi falşi: ZECI DE MII DE EURO, pentru nişte TIGĂI

HALUCINANT! BĂTRÂNI, jefuiţi de comercianţi falşi: ZECI DE MII DE EURO, pentru nişte TIGĂI

Un articol de: -
Eveniment

Soţii Ciurea, oameni de aproape 80 de ani, din comuna Săgeata, Buzău, au căzut în plasa unui grup de falşi comercianţi.

Fapta s-a întâmplat după ce au primit în curtea lor doi tineri care pretindeau că sunt comercianţi şi că au o ofertă de nerefuzat pentru nişte tigăi.

În timp ce bătrânul era prins în negocieri cu unul dintre presupuşii comercianţi, celălalt a urmărit-o pe femeie de unde ia restul de euro pentru plata vaselor.

”Venea la mine ca să le dau, ca să le dau. Eu le făceam semn ca să se ducă. N-am domnule, am spus. Şi m-a frânt. M-a suit Satana unde aveam banii şi am facut-o fiartă”, a povestit bătrâna, potrivit adevărul.ro.

În urma ei, unul dintre hoţi s-au suit pe masă a luat borcanele cu banii şi a fugit. Bătrânii au realizat că fuseseră jefuiţi când infractorii erau deja plecaţi.

Soţii Ciurea strângeau bani ca să îi cumpere fiului lor un apartament în Bucureşti însă au pierdut într-o clipă toată agoniseala. Mare parte din suma pe care o păstrau în borcanul din pod provenea dintr-o moştenire iar acum bătrânii se plâng că banii din pensie abia le ajung pentru traiul zilnic.  

Citeşte mai multe despre:   Buzău
Loading...