Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Auto HALUCINANT! O primăriţă acuză că este victima unor VRĂJI. Cum şi-a găsit maşina într-o dimineaţă...  (FOTO, VIDEO)

HALUCINANT! O primăriţă acuză că este victima unor VRĂJI. Cum şi-a găsit maşina într-o dimineaţă...  (FOTO, VIDEO)

Un articol de: -
Auto

Declarație halucinantă a unui edil din sec. al XXI-lea! Georgeta Popa, primarul comunei dâmboviţene Cândeşti, spune că este victima vrăjilor, și asta deoarece şi-a găsit maşina "decorată" cu o furculiţă!

Edilul se consideră o persoană credincioasă şi afirmă cu optimism că "nu mor caii când vo câinii".

 "Aşa consideră unele persoane că mă intimidează şi mă elimină din peisaj pentru a-mi lua locul. Celebra furculiţă a stat o perioada înfiptă într-un mormânt, după care s-a furişat fix sub maşina mea. Ce s-a mai chinuit 'biata de ea' până a reuşit să se instaleze acolo, scrijelind pe lângă o garnitură din cauciuc, ca mai apoi , să-şi facă treaba pentru care a fost aleasă. Numai că a greşit lăsând amprente şi pe ea şi pe maşină , aşa că fost ridicată şi stă acum într-un loc sigur, din care s-ar putea să se răzbune tocmai pe cei care au pus-o şi să-şi facă treaba, dar împotriva lor. În schimb, eu ştiu un lucru: am venit pe lumea asta din voia Domnului şi tot din voia Lui am să plec, lăsând în urma mea lucruri şi oameni frumoşi, dragoste, iubire şi preţuire de oameni. Doamne ajută!", a scris primăriţa pe o reţea de socializare, potrivit Adevărul.

Este neclar cum a ajuns doamna primar la concluziile enunțate mai sus, dar vă invităm să o urmăriți, cu un look fresh și roz, într-un dialog filmat despre evenimentul local Festivalul Plăcintelor! 

Doamna primar despre Festivalul Plăcintelor

 

 

Citeşte mai multe despre:   vrăji,   primăriță ,   Georgeta Popa
Loading...