Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment HALUCINANT! Un tânăr din Cluj a fost operat la degetul greșit. Medicul, total DEZINTERESAT (FOTO)

HALUCINANT! Un tânăr din Cluj a fost operat la degetul greșit. Medicul, total DEZINTERESAT (FOTO)

Un articol de: -
Eveniment

Un tânăr din Cluj a avut parte de experiența vieții lui. Nu și-a întâlnit marea dragoste și nici nu a câștigat la loto, dar a fost operat de un chirurg plastician la degetul greșit. O simplă operație care ar fi trebuit să dureze puțin și să se încheie cu succes, a avut un deznodământ halucinant, fiindcă un medic plictisit a considerat de cuviință să taie un deget la întâmplare, în loc să citească fișa pacientului sau să se uite pe radiografiile făcute anterior.

Vlad Manases este pățitul, un tânăr al cărui deget mic a făcut „pac” în timp ce se afla în cort, la un festival din Hunedoara. Plimbat de la un medic la altul, acesta a ajuns la Spitalul de Recuperare din Cluj, unde urma să fie operat: „Doi asistenți mă așteaptă în sala de operații. Mă pregătesc, mă leagă ca-n filme la EKG și la tubul de oxigen. E prima mea operație. Îmi pun asistenții un garou pneumatic pe brațul stâng, îl pornesc și îmi injectează în braț un anestezic puternic. Îl cheamă pe profesor, acesta fiind deranjat doar când masa este pusă și tacâmurile sunt pregătite. Vine profesorul și începe să taie. După o jumătate de oră încep să îmi pun întrebări. Brațul începe să mă doară groaznic și mă gândesc în momentul acela că degetul meu mic e cam ferit de băieții aceștia care se distrează de minune. Îi spun doctorului că anestezia și-a făcut bine efectul în sensul în care nu simt că lucrează la degetul mic. Profesorul se oprește, belește ochii și-i face mari, și mă întreabă: «Dar nu la degetul mijlociu ai probleme?» «Nu, domnule doctor, degetul mic este cel afectat.»

Tânărul își continuă mărturia, precizând că avea o fișă medicală, avea radiografii făcute și degetul mic al mâinii se afla într-o poziție nefirească. Cu toate acestea, medicul nu a ținut cont de nimic. Conform ziardecluj, profesorul doctor care l-a operat este Alexandru Georgescu, în vârstă de 65 de ani, care are o plângere penală depusă pe numele său, plângere care datează din 2014 pentru că medicul i-ar fi amputat o parte din picior unui pacient, din cauza unei... bășici.

HALUCINANT! Un tânăr clujean a fost MUTILAT de un chirurg cunoscut. Medicul a afișat un DEZINTERES total!

 

 

Citeşte mai multe despre:   Cluj,   operație,   medic
Loading...