Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Hans Klemm, detalii despre întâlnirea cu Tudorel Toader: "Am avut o discuție complexă"

Hans Klemm, detalii despre întâlnirea cu Tudorel Toader: "Am avut o discuție complexă"

Un articol de: -
Foto: Inquam Photos/ George Calin Eveniment

Ambasadorul Statelor Unite la București, Hans Klemm, a avut o discuție privată marți, la sediul Ministerul Justiției, cu Tudorel Toader. Vizita a venit în contextul îngrijorării afișate de către oficialul american privind modificările la legile justiției anunțate de ministrul Justiției.

La finalul întrevederii, Hans Klemm a oferit câteva detalii presei despre felul în care a decurs întâlnirea și a precizat că va oferi mai multe detalii și un punct de vedere pe subiectele abordate într-un comunicat de presă.

"Împreună cu ministrul Toader am avut o discuție complexă, în această dimineață, într-un spirit cât se poate de pozitiv despre ceea ce trebuie să se întâmple, ce decizii trebuie luate în cadrul parteneriatului strategic. Am avut posibilitatea să discut cu ministrul Justiției despre viziunea sa și responsabilitatea sa în calitate de ministru al Justiției. După discuția de astăzi, sper să transmitem un comunicat, pentru că vreau să scoatem în evidență ceea ce s-a decis. Au fost foarte multe informații și puncte de vedere și abia aștept să lucrez în continuare cu ministrul Justiției și Guvenul României", a afirmat ambasadorul american.

Citeşte mai multe despre:   Hans Klemm,   Tudorel Toader ,   justiție,   partneriat
Loading...