Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Horoscopul DRAGOSTEI în 2018. Predicții amoroase și sexuale

Horoscopul DRAGOSTEI în 2018. Predicții amoroase și sexuale

Un articol de: -
Eveniment

2018 va fi un an extrem de interesant în plan amoros. Unii nativi au șansa să-și întâlnească marea dragoste, în vreme ce alții vor trece dintr-o aventură în alta. Pentru unii nativi planul afectiv va fi cu suișuiri și coborâșuri, dar alții chiar au posibilitatea de a-și pune ordine în viață. Fericirea, pentru cei mai norocoși, este scrisă în stele.

BERBEC – Horoscopul dragostei în 2018

Când începe anul, Venus, planeta legată de dragoste și relații intime, va fi într-o stare înflăcărată.

Cei care sunt deja într-o relație de dragoste și sunt dornici să meargă la nivelul următor (să se căsătorească) trebuie să aștepte ca Venus să iasă din această stare.

Venus va ieși din starea de „ardere” în jurul lunii februarie. Ulterior, Venus va fi prezentat în semnul său de înălțare. Aceasta începe vremurile bune pentru ca dragostea să lege nodul și să devină relația despre care să se spună că sunt “facuți unul pentru celălalt”.

Este posibil să apară unele îndoieli între iubiți. Dacă lucrurile se întind prea mult, acest lucru poate duce la o despărțire. Având în vedere aceste influențe planetare, cei care sunt îndrăgostiți nu ar trebui să lase problemele nerezolvate. Legătura puternică și sentimentul de apartenență vor funcționa bine în curățarea norului de rătăcire și întinerire a relației.

TAUR- Horoscopul dragostei în 2018

Prezența lui Marte va juca un rol important în problemele relațiilor de dragoste. Vi se va cere să vă ridicați nivelul de compatibilitate pentru a vă menține un nivel standard de armonie.

Planeta indică necesitatea înțelegerii partenerului. Această creștere a compatibilității va fi bună pentru consolidarea încrederii în partenerul tău. Poziția lui Jupiter în a șaptea casă nu arată fericirea în viața cuplurilor căsătorite. Va trebui să aveți grijă de sensibilitățile partenerului.

Pe de altă parte, în general, anul este bun pentru îndrăgostiți, dar care nu sunt căsătoriți până acum. Vor avea un timp plăcut împreună. Cu toate acestea, anul nu este foarte favorabil pentru cei care doresc să să căsătorească.

GEMENI- Horoscopul dragostei în 2018

Jupiter este conducătorul casei a șaptea. Această casă se referă la chestiuni legate de relațiile care au devenit confirmate (cum ar fi căsătoria sau parteneriatele de afaceri). Jupiter este plasat în semnul mistic. Cea de-a șasea casă se ocupă de adversitate și de dezacordul puternic. Acest lucru înseamnă că cei căsătoriți trebuie să fie foarte atenți cu privire la relațiile lor.

Pot apărea situații adverse care pot testa angajamentul în relație. Pe de altă parte, casa a cincea este legată de dragoste și relații intime. Venus este conducătorul casei a cincea. Trecerea de la Venus poate avea un impact imens asupra relațiilor de dragoste ale localnicilor.

Poziția lui Venus nu este un semn bun pentru viața de dragoste a localnicilor, în special pentru cei care sunt interesați să dezvolte o relație. Perioada până în 20 februarie nu este foarte favorabilă dezvoltării relațiilor de dragoste. Cu toate acestea, perioada cuprinsă între 21 februarie și jumătatea lunii iunie sprijină romanticii să se bucure de relații de dragoste.

RAC- Horoscopul dragostei în 2018

Saturn va domina casa a șaptea (casa care se refera la relatia cu sotia / partenerul tau).
Această poziție a lui Saturn nu implică, în general, un an foarte bun pentru cuplurile căsătorite.

Este posibil ca aceștia să nu aibă timp plăcut cu partenerul lor. Este posibil să apară diferențe, ceea ce duce la disconfort și dezavantaj. Cuplurile sunt obligate să aibă timp de calitate cu partenerul lor de viață pentru a menține căldura și armonie în relație.

Faptul că Saturn este în Capricorn și rămâne acolo pentru tot anul, care se află în opoziție directă cu semnul tău Rac, nu înseamnă o situație plăcută în viața personală. Saturn poate să nu lase lucrurile să meargă doar spre rău. În același timp, aceasta nu înseamnă doar nefericire pentru tine tot timpul.

LEU- Horoscopul dragostei în 2018

Saturn rămâne staționat în propriul semn Capricorn, în casa a șasea. Aceste poziții planetare pot declanșa nemulțumiri în viața de dragoste. Puteți simți uneori să strigați cu voce tare pentru a afirma cum vă place și nu vă place.

V-ați sfătuit să nu vă supuneți acestui tip de înclinații. Dacă intenționați să vă ridicați vocea, aceasta ar putea afecta sentimentele partenerului de viață. S-ar putea chiar să îți înrăutățești relația cu ei. Înțelegeți, toleranța este cheia păcii și a fericirii în viața iubirii.

Mișcările planetare de la mijlocul lunii mai pot ridica situații provocatoare în chestiuni legate de dragoste și viața personală. Ați putea obține o declarație deschisă în timp ce vă exprimați opiniile. Ar trebui să aveți o abordare pragmatică pentru a rezolva situații dificile legate de viața de dragoste.

FECIOARĂ- Horoscopul dragostei în 2018

Există vești bune pentru tine de la stele. Forța binevoitoare a lui Jupiter este să privească cea de-a unsprezecea casă pentru cea mai mare parte a anului. Această planetă binevoitoare va funcționa bine în păstrarea căldurii și a armoniei în viața iubirii voastre.

Dar, într-o notă diferită, influența lui Saturn asupra casei a unsprezecea poate prezenta unele obstacole în calea voastră. Saturn nu este foarte susținător în menținerea păcii și a armoniei în relația cu partenerul.

În cazul în care îndoielile dezvoltate ca urmare a poziției lui Jupiter nu sunt tratate cu tact, acestea vă pot afecta relația. Amintiți-vă că Saturn poate distruge. Deci, trebuie să fii atent la acest aspect.

Marte are, de asemenea, rolul de a influența relația de dragoste. Marte va intra în starea de exaltare la mijlocul lunii martie când intră în semnul Capricorn. Și Saturn este așezat în semnul Capricornului, în a cincea casă. Lupta dintre acești doi giganți poate deveni minunată. Ca o consecință a acestei bătălii, ați putea fi foarte bine pregătiți și ați putea deveni în fruntea abordării.

BALANȚĂ- Horoscopul dragostei în 2018

Doi factori astrologici nu sunt încurajatori în această privință. Unul este prezența Ketu ( este un nod karmic purtător de energii spirituale și este considerat în astrologia vedica un element periculos) puternic și malefic în casa a cincea, casa care este legată de dragoste și de relația intimă. Deci, această poziție planetară nu este foarte favorabilă pentru trecerea fără probleme a vieții.

Al doilea factor: La începutul anului, Venus, planeta legată de dragoste și relație intimă, se află într-o stare de ardere. Cu toate acestea, această stare a lui Venus nu este aversă pentru că se bucură de plăcerile de intimitate fizică cu persoane de sex opus.

Venus va ieși din starea de ardere după 21 februarie. Perioada care începe de la începutul lunii aprilie până la jumătatea lunii iunie pare a fi foarte favorabilă pentru cei singuri. Este un moment bun pentru aceștia să intre într-o relație de dragoste cu un membru al sexului opus.

SCORPION- Horoscopul dragostei în 2018

Situația în dragoste contează în cursul acestui an și pare a fi un sac mixt. Există două mișcări planetare semnificative, dintre care una susține intimitatea dragostei și cealaltă care nu este foarte încurajatoare față de fluxul neted al iubirii.

Jupiter domnește casa a cincea, casa care este legată de dragoste și de relația intimă.

Această poziție a lui Jupiter este văzută ca o bună poziție de susținere a celor singuri, pentru a dezvolta o relație de dragoste. Relațiile pe care le dezvolți în acest timp bun vor dura mult timp. Dar aceasta este partea pozitivă.

Pe de altă parte, planeta iubirii Venus va fi într-o stare de ardere. Acest lucru nu este încurajator pentru fluxul de dragoste. Cu toate acestea, acest moment nu este rău pentru cei singuri.

SĂGETĂTOR- Horoscopul dragostei în 2018

Marte deține portofoliul casei a cincea pentru semnul tău. Această casă este legată de iubire și de relația intimă. La începutul anului, Marte este poziționat în celălalt semn, Scorpionul, împreună cu Jupiter în casa a 12-a.

Toate aceste poziții planetare nu susțin netivii singuri pentru a-și dezvolta relația de dragoste. Însă, cei singuri se pot bucura de intimitatea fizica. Venus va deveni vizibil la orizont de la 21 februarie. Apoi, cei singuri, care sunt în căutarea dragostei, pot merge mai departe și se pot căsători.

În plus, timpul favorabil pentru iubire și sex începe încă din a doua săptămână a lunii august. Acest lucru se întâmplă pentru că Venus își schimbă propriul semn Balanță.

CAPRICORN- Horoscopul dragostei în 2018

Saturn va ieși din starea de ardere în a doua săptămână a lunii ianuarie, în timp ce Venus va ieși din această stare pe 21 februarie. În timp ce poziția lui Saturn și Venus nu conduce la viață iubitoare, marele forță coerentă Jupiter poate schimba situația pentru tine.

Jupiter va influența casa a șaptea, iar influența sa va funcționa bine în păstrarea sub control a problemelor.

Efectul combinat al lui Venus și al lui Jupiter ajută la armonia relației cu soțul / soția.

VĂRSĂTOR- Horoscopul dragostei în 2018

Nu este un moment bun pentru cei care sunt dornici de a forma o relație de dragoste. Acest lucru se datorează faptului că Venus, planeta iubirii, se află într-o stare de ardere. În plus, cei care sunt deja în relație de dragoste pot experimenta o scădere a intensității sentimentelor.

Va trebui să luați măsuri pentru a preveni rezistența legăturii. Astfel, va trebui să fii foarte precaut în timp ce interacționezi cu soțul / soția. Ar trebui să păstrați comunicarea directă cu partenerul dvs. De asemenea, trebuie să petreceți timp de calitate cu ea sau cu el, deoarece acest lucru poate ajuta la susținerea armoniei în relație.

Cheltuielile de petrecere a timpului de lucru cu soțul / soția dvs. vor fi foarte utile, deoarece acesta este cel mai bun cadou pe care îl puteți oferi partenerului.

PEȘTI- Horoscopul dragostei în 2018

În general, pozițiile planetare creează o pungă mixtă pentru momente fericite și dificile din viața ta. Mercur domnește a șaptea casă (casa care semnifică relații permanente). Nu există nicio influență benefică sau o influență malefică asupra casei a șaptea. Marte poate pune fisuri în relații.

Astfel, cuplurile căsătorite vor avea un timp greu să-și păstreze partenerul într-o stare bună.

Marte se va întoarce retrograd în jurul zilei de 27 iunie și va continua să vadă a șaptea casă. Va trebui să fii răbdător în gestionarea acestei situații. Această influență negativă este temporară și, prin urmare, nu ar trebui să fii influențat din cauza acestor evoluții. Veți avea un timp plăcut cu partenerul dvs. începând cu luna septembrie.

Sursă teotrandafir.com

Citeşte mai multe despre:   zodii,   horoscop,   zodiac,   dragoste
Loading...