Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Ilie Năstase A FOST DAT AFARĂ din zona oficială DE LA PARADA de Ziua Națională a României! (VIDEO)

Ilie Năstase A FOST DAT AFARĂ din zona oficială DE LA PARADA de Ziua Națională a României! (VIDEO)

Un articol de: -
Eveniment

UPDATE: Într-o intervenție telefonică pentru B1TV a acuzat SRI și SPP că nu l-au lăsat să participe la ceremonia în zona oficială de lângă Arcul de Triumf în care, spune fostul tenisman, merge de peste 8 ani și niciodată cu invitație.

"Ca în fiecare an mă duc cu fetița mea care acum împlinește 11 ani, mă duc pe acolo, nu m-a invitat nimeni și nici nu vreau, mă duc îmbracat ca general și mă lasă să intru, anul ăsta nu m-au lăsat, nu eram pe listă. Nu mă duc la tribuna oficială pentru că nu îmi place acolo, am vrut să stau într-un colț cu jurnaliștii", a afirmat Ilie Năstase. (Mai multe detalii AICI)

 

Incident neplăcut pentru fostul mare sportiv Ilie Năstase! Deși este general cu patru stele acesta a fost dat afară de jandarmi din zona oficială de la parada militară de la Arcul de Triumf.

Imaginile cu jandarmii care nu i-au permis lui Ilie Năstase să intre la tribuna oficială au fost postate de jurnalistul Mălin Bot. Cel mai probabil acesta a fost dat afară pentru că nu avea invitație de a stat în zona oficialilor.

Ilie Năstase a fost dat afară din zona oficială de la parada militară de Ziua Națională


 

Citeşte mai multe despre:   Ilie Năstase,   paradă
Loading...