Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Incident cutremurător în penitenciar: Un deținut s-a sinucis în propria celulă după ce familia sa a murit într-un accident

Incident cutremurător în penitenciar: Un deținut s-a sinucis în propria celulă după ce familia sa a murit într-un accident

Un articol de: -
Foto: evz.ro Eveniment

Un deținut condamnat pentru tâlhărie s-a sinucis joi în propria celulă după ce nu i s-a mai dat voie să participe la înmormântarea familiei sale.

Bujor executase 7 ani din pedeapsă și îi mai rămase încâ 7 luni până la eliberare.

Laura Vicol, avocata condamnatului susține că autoritățile l-au privat pe Bujor de dreptul de a asista la înmormântarea soției și a copilului său decedați într-un accident rutier. Conform acesteia, deținutului i s-a respins de 4 ori cererea de permisie prin care putea să participe la înmormântarea fiului și soției sale.

Avocata susține că deținutului i-a fost respinsă permisia de 24 de ore și atunci când fratele său a decedat la exact o săptămână după înmormântarea soției și copilului său.

"Cu siguranță voi o veți duce mai bine, facturile vi se vor plăți singure și vară va veni mai repede pentru voi. Sunteți toți niște morți vii, fără pic de umanitate, fără suflet...",  declară avocata pe un site de socializare.

Ca urmare a refuzului primit din partea autorităților de a participa la înmormântarea familiei sale, deținutul a ales joi să-și pună capăt zilelor.

Citeşte mai multe despre:   penitenciar,   detinut,   sinucis,   incident cutremurator
Loading...