Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Incident la bordul unui avion Wizz Air: Mai multe persoane au leșinat! / Ce a transmis compania

Incident la bordul unui avion Wizz Air: Mai multe persoane au leșinat! / Ce a transmis compania

Un articol de: -
Eveniment

UPDATE: Compania Wizz Air a transmis un punct de vedere public privind incidentul în care a fost implicat avionul ce efectua zborul București- Catania.

"Zborului Wizz Air W3251 de la Otopeni la Catania, din 20 septembrie, i s-a solicitat de turnul de control sa mentina altitudinea deasupra Aeroportului Catania inainte de aterizare, in conditiile in care pista era inspectata din cauza unui posibil impact cu o pasare a unei alte aeronave.

In timpul asteptarii, zborul a experimentat turbulente iar doi pasageri au avut atac de panica. Dupa ce aeronava a aterizat in siguranta, echipajul a solicitat asistenta personalului medical pentru pasagerii afectati. Debarcarea a continuat normal dupa ce a fost acordata asistenta medicala si echipajul a urmat procedurile standard pentru a asigura binele tuturor pasagerilor. Desi cauzele situatiei au fost independente de companie, echipajul a facut eforturi pentru a se asigura ca intarzierea si impactul asupra pasagerilor sa fie minime", a transmis compania.

 

Un avion Wizzair care a plecat de la București spre Catania a fost implicat într-un incident. Aeronava a avut probleme după ce ar fi lovit o pasăre în zbor, scrie antena3.

„Ne-au spus că trebuie să ne întoarcem la Bucureşti, pentru că avionul a fost lovit de o pasăre. Mai aveam doar 45 de minute şi ajungeam în Catania. Nu înţeleg de ce a trebuit să ne întoarcem", a spus una dintre pasagere.

Panica i-a cuprins pe pasajeri, mai mulți călători susținând că la bord ar fi leșinat câteva persoane.

Citeşte mai multe despre:   Wizzair ,   Sicilia
Loading...