Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Întrebare în dezbaterea de la Ministerul Justiției: De ce nu ne arătați și celula lui Dan Voiculescu?

Întrebare în dezbaterea de la Ministerul Justiției: De ce nu ne arătați și celula lui Dan Voiculescu?

Un articol de: -
Foto: PSnews Eveniment

”Văd că prezentați penintenciarele aglomerate. Celula domnului Voiculescu de ce nu o prezentați?” - aceasta este întrebarea pe care o participantă la dezbaterea de la Ministerul Justiției i-a adresat-o lui Florin Iordache.

Aproape patru ore au durat discuțiile de la Minister privind ordonanțele grațierii și amnistiei. Mulți dintre participanți s-au opus adoptării celor două proiecte pe motiv că au fost date cu dedicație. Au fost, însă, și unii care au susținut ideea de grațiere a unor persoane și de îmbunătățire a condițiilor din penitenciare.

În timpul discuțiilor, pe un perete al sălii au fost proiectate imagini cu celulele din unele penitenciare. Asta i-a oferit prilejul unei participante să-l întrebe pe Iordache de ce nu dă imagini și din celula în care stă Dan Voiculescu.

Citeşte mai multe despre:   dezbatere,   Ministerul Justitiei,   iordache,   amnistie,   gratiere,   Dan Voiculescu,   puscatrii,   închisori,   detinuti,   Dan Voiculescu
Loading...