Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Klaus Iohannis: În România se înregistrează anual 500 de cazuri noi de copii bolnavi de cancer. Statisticile nu spun nimic despre suferința lor și a familiilor lor (VIDEO)

Klaus Iohannis: În România se înregistrează anual 500 de cazuri noi de copii bolnavi de cancer. Statisticile nu spun nimic despre suferința lor și a familiilor lor (VIDEO)

Un articol de: -
Eveniment

Președintele Klaus Iohannis arată, într-un mesaj postat, sâmbătă, pe Facebook, că pe 15 februarie este Ziua Internațională a copilului bolnav de cancer, precizând că în țara noastră se înregistrează anual 500 de cazuri noi de copii bolnavi de cancer.

"Statisticile nu spun nimic despre suferința lor și a familiilor lor. Am vizitat recent o secție de oncologie pentru copii. După ședințele de chimioterapie, sunt epuizați și obligați să stea mult în pat. Toți sunt însă curajoși și își doresc să meargă la școală sau măcar în sala de joacă a spitalului, care este și sală de clasă. Acolo, dascăli voluntari predau lecții de limba română, matematică, fizică, pictură. Dăruirea acestor oameni este un exemplu pentru noi toți. O societate devine cu adevărat puternică numai prin solidaritatea și curajul cetățenilor ei", a scris Iohannis.

În vizita la secția de oncologie, șeful statului a stat de vorbă cu mai mulți copii și a primit în dar portretul lui pictat de un copil.

Klaus Iohannis, în vizită la copiii bolnavi de cancer
 


Loading...