L-a UCIS Elan Schwartzenberg pe Codruț Marta? Răspunsul omului de afaceri, ÎN PREMIERĂ (VIDEO)

L-a UCIS Elan Schwartzenberg pe Codruț Marta? Răspunsul omului de afaceri, ÎN PREMIERĂ (VIDEO)

După o pauză de șase ani, Elan Schwartzenberg, omul de afaceri cu mandat internațional de arestare, a vorbit în exclusivitate pentru B1 TV, în emisiunea ”Actualitatea Românească” moderată de Sorina Matei.

În interviul luat pe teritoriul statului Israel, Elan Schwartzenberg a răspuns, pentru prima dată după șase ani, acuzațiilor oficiale și neoficiale ce i se aduc.

Întrebat dacă și de ce l-a ucis pe Codruț Marta, omul de afaceri a răspuns: ”e în categoria minciunilor care, tot repetate, primesc greutate de adevăr. Eu sper și cred că e bine acolo unde e. Nu am avut niciun fel de diferend cu el. A fost și îmi este un prieten apropiat. Sunt convins că e în viață”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

”El a fost la mine, că voia să se întâlnească discret cu niște persoane, cum se mai întâlnise. În acea zi, după ce a fost la mine acasă și, conform teoriei, l-am ucis, am apucat să ajung în oraș să mă văd cu Blejnar, să ajung la o masă unde era și un procuror DNA – să afle DNA și SRI despre cine e vorba -, m-am văzut cu cineva din conducerea UDMR, cred că György Frunda, nu mai țin minte ce am discutat, și seara pe la 7.00 am luat masa cu două oficialități străine care erau în România. Asta a fost ziua mea în care am și ”rezolvat” cazul Codruț Marta”, a declarat Elan Schwartzenberg, pentru B1 TV.

Acesta a precizat că există dovezi concrete apărute cu mult după dispariția lui Marta, care demonstrează că acesta este în viață.

Întrebat de Sorina Matei de ce ar fi ales Marta să fugă din țară, Schwartzenberg a răspuns: ”poate a primit și el informații că a doua zi e luat de acasă”.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe