Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Liviu Dragnea: Am fost la pescuit. Am făcut o captură mare, pescuitul în ocean este total diferit (VIDEO)

Liviu Dragnea: Am fost la pescuit. Am făcut o captură mare, pescuitul în ocean este total diferit (VIDEO)

Un articol de: -
Eveniment

Proaspăt întor din vacanța de Paște pe care a petrecut-o într-o destinație exotică, Liviu Dragnea a declarat joi că a pescuit în ocean și că în zilele următoare va face publice mai multe fotografii. 

”Am fost la pescuit. Nu o să vă spun unde din două motive: cei care sunt susținuți financiar în mod serios să mă urmărească zi și noapte, cred că totuși trebuie să muncească pentru acei bani. În al doilea rând, ca să creez și pentru cei cu care am fost la pescuit aceeași situație jenantă în care să meargă peste ei nu știu ce investigatori, nu o să o fac. Dar, probabil că astăzi sau mâine o să fac publice niște poze. E o captură mare, pescuitul în ocean este total diferit”, a spus liderul PSD.

Referitor la imaginile în care a fost surprins în avion, Dragnea a spus: ”Am făcut foarte multe poze în aeroport în Doha, cu români care au venit să facem poze și voi face în continuare, oriunde o să merg. Nu am știut că este o infracțiune”. 

Liviu Dragnea: Am fost la pescuit. Am făcut o captură mare, pescuitul în ocean este total diferit

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   vacanta,   pescuit,   ocean
Loading...